There was an error in this gadget

Thursday, November 24, 2011

chiwawaaaaaaaaaaah!!!! LV seyyyyyy.......


YUhooo.....how r u???

lama kan kita tak cerita pasal hem-bag!
jom skodeng blog mamat LVoe ni...and clap! clap! clap!

lets give credit to In LVoe with LV blog on his update back in 2008 on Beauty and Liwayway from Laguna, Philippines....mungkin ramai da tengok but pasti ramai juga yg terlepas update dari King of LV ni kan....ha! tu dia kawan dia yg kaya raya sanggup buat photoshoot LV with han-jeng kesayangan Paris Hilton :)



kalau la ni bag uols, will u allow that skinny chiwawa to strike a pose infront of your babies?

mau pengsan kan...kan...kalaulaaaa dia terkencing ke apa atas hembeg tu smua..harus nangis tak berlaguuuuuu nuuuu!

............

uols njoy la d pix...mak tak sanggup! *tutup mata* tsk

Vernis Alma and Zippy Wallet; Pastilles chain key ring on Beauty


Damier Azur Berkeley and Zippy


Damier Ebene Duomo and Zippy


Monogram Hudson and Pochette Wallet


Monogram Alma and Pochette Wallet


Multicolore Speedy, Tresor and Beauty


Vernis Rosewood and Pochette Wallet


Tulum


Beverly MM and Porte Tresor Wallet


Neo Cabby and Amelia Wallet


Neo Speedy, Mini Pleaty, Zippy and Cles


Galliera, Pochette Wallet and Cles


Hampstead and Zippy Wallet


Olympe Nimbus PM


Palermo, Pochette Wallet, Mini Pochette and Cles


Le Confident

Suhali Lockit


Tahitienne and Pochette Wallet in Cassis


Neo Cabby and Amelia Wallet


My favorite, the Speedy Mini Lin in ebene and Pochette Wallet

ha!!!!!!!! da dpt idea nk beli hembag apa Christmas ni? tak pun....uols order je dari Santa CLaus atau gosok la kuat kuat cik suami before tido tu! kot mana tau...dia beli kan satu set sejibik cam kat atas tu *wink*
jgn lupa...sambil gosok sambil bukak ipad atas katil tu n tunjuk kat dia entry ni ok!... *evil grin* selamat menggosok!



1 comment:

JC said...

That is a really cute dog!

www.futuretwit.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget