There was an error in this gadget

Thursday, October 20, 2011

seeing is believing!


assalam to all peeps!

how are you? rindu sama uols la *hugs*

lamaaaaaa sgt i tak update my personal story kan...

asyik2la update psl product...product n more products !......Mak suka sharing ok! jgn mare ;)

eh, uols ingat lagi psl entry ni???... here

yeah! i've told you that Unicity offerred MALDIVES FREE TRIP? kan..kan...

promo open for Singapore and Malaysia partners!


ia bukan janji kosong!

ramai yg ckp... ala, Yani ni tiru teknik bloggers viva tu or syarikat X *tut* to capture the market!


u guys are wrong... *shake head* totally wrong ok!

every company has it own way to reward ur hardwork

so i guess... hardwork pays la kan!

kalau uols nak sangat bukti........ mcm org sllu ckp "ckp, kena serupa bikin"

so buktinya ini....

i nailed the MALDIVES FREE TRIP in just 3 months doing the Happy Life Project, not bad for project part-time, sedangkan i bekerja 9am-5pm five days a week. (en CEO x bagi i berhenti kerja :( tapi i akan berhenti soon...*wink

bayangkan kalau kerja makan gaji....

nak tunggu company trip?...mahu setahun sekali kan!...d lowest budget pun akan pergi Janda Baik or Air Terjun Gunung Ledang (kira company ni baik la jugak cos nak beri free trip)

kalau kena boss yg spjg tahun PMS n mood sentiasa tak baik!.... BAU company trip pun uols tak merasa!

kalau kena boss yg terlalu baik pulak macamana?.......dihantar nya uols outstation selalu sampaikan tak cukup nafas kita bekerja. ingat! kerja outstation ni kamu kena buat kerja, buat report n bukan mcm cuti-cuti malaysia!

so think about it, rasanya berbaloi tak kerja dgn company yg tak beri free trip langsung atau sertai PROJEK SINGKAT kami dan dapat 3 x FREE TRIP setahun (luar negara)


confirmation letter by co *somersault* nd to renew pp ;)

when i first started enrolling myself in Happy Life Project in July 2011 terasa mcm....mmmm mampukah i buat project ni sedangkan my core-team semuanya di Singapura?

dah byk network business i buat, satu trip pun tak pernah dpt! the last network company i joined krn terpaksa , is a totally night-mare for me cos I was conned by my own blogging fren pffttt! phobia ok!

tapi bila dgn project ni n lihat short term result-nya...hehe mcm tak percaya tat myself can do it with great support by Singaporean and Malaysian leaders + team!

ok peeps! meanwhile.... nak verangan kejap! mmm...da terbau udara Maldives ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget