There was an error in this gadget

Wednesday, August 3, 2011

kau ada???



assalamualaikum peeps!


lama juga I tak update blog tentang diri sendiri kan?

asyik2 update pasal SLIM! SLIM! SLIM!



ada juga yg bagi msg yg dia bosan tgk blog I yg da berbaur business aje ;)



bukan apa dik non, bukannya akak tanak update psl benda lain, tapi akak sendiri teruja dgn keajaiban BIOS LIFE SLIM ni ok. tu psl la asyik2 nk share cerita psl BLS ni dgn uols kt blog akak....



buktinya kenapa akak terover excited dgn fibre drink from USA ni....

kamu lihatla sendiri.....



kalau ada yg still skeptical nak order or nak mencuba benda ni....mmg kamu adalah di antara org2 yg rugi!


ramai yg da mulakan journey in 90 DAYS SLIMMING CHALLENGE W NO DOUBT!

tak perlu berdiet, tak perlu sekat2 makan, tak perlu hazab tahan nafas nak masukkan diri dalam corset semata, tak perlu bersenama....hanya detox, layan BLS n buat briskwalk @ Pavillion seminggu sekali pun da cukup :) senang aje! sape cakap susah! lama ke nak tgk kesannya...semuanya depends on d individual...kalau fats kamu degil maka lama la juga nk kurus but my fat is negotiable, jadi..sekejap je da nampak kesannya!





lihat saja hasilnya....... kenapa tak percaya?!?!?










capri pants size S tau, kamu boleh???

happy me bila tgk peha sudah tegak!

Bios Life Slim adalah minuman fibre yg membantu memecahkan lemak, memberi tenaga serta keyakinan pada diri....cubalah sendiri!

jom join "Happy Life Project" kami utk hidup yg lebih sihat dan ceria :)


call/pm

yani
0122048141
yanihamdan@gmail.com

1 comment:

Emie Jipang. said...

slim melim kak! sumpah jeles.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget