There was an error in this gadget

Friday, August 26, 2011

Jumpa bloggers!


Hi uols...

lama sgt tak update blog ni dgn citer gathering n i mmg busy sgt lately especially dan nk dekat raya ni, tiba2 ramai sgt order Bios Life SLim for stand-by raya

semua nk mkn byk tapi nk perut flatt dan berat tentula diaorg nk mantain je. tanak badan naik or terkembang spt dibubuh baking powder lepas raya. so.......BIOS LIFE SLIM is the solution!!!

percaya tak if i said dlm bulan puasa ni i cuma sempat outing iftar sekali je tu pun last minute bila eila ajak iftar with d rest bloggers @ De Palma Hotel Shah Alam. Mak redah je la eventho mmg mak tak terkenal di kalangan blogger yg mmg da tahap popular sejak azali lagi mcm ceeramon, diana greenapple and Zaimah Viruspadu. Iftar went well n seronok dpt bertemu empat mata dgn blogger yg tajam jari jemari mereka bila mengetuk keyboard dan rata2 mereka ada beratus/ beribu followers ;)) nice meeting uols. cuma cikpuanmuda da divert ke tpt lain n x dpt join us fr iftar.

Activity lain...mak terkejar2 jumpa clients ada sekali dua lyn tutti frutti, shopping casual clothings + shoes, i nd to squeeze inbetween appointments etc, baju raya dania -checked! Unicity HQ da mcm rumah kedua and the worse part.... i blom sempat shopping raya pada tarikh 26/8/2011 *mode nangis

no new shoes for me
no bling blings
no handbag raya
no new tudung

Baju raya adalah sehelai color hijau..tu pun i da beli since last year raya..tapi tak pakai pun (jadi cukuplah kot, and kalau later ada invitation to attend open house, grab je la apa2 baju yg ada kt kedai)

Makin besar n tua, mood raya makin tak excited cos byk sgt commitment but alhamdulillah...da dapat ketepikan pendapatan utk keluarga tercinta.

dan pastinya tahun ini dan seperti tahun2 sudah, kami sambut Aidilfitri secara sederhana tapi kali ni 1st raya di KL and my family will come all d way from JB on 2nd raya. Thankyou mak & bapak n adik2 ku. syg bangat dgn kamu! *hugs


bloggers tegar yg semuanya camera friendly

ok nanti free i update lagi ya...c'ya mmuuaahhh!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget