There was an error in this gadget

Thursday, June 30, 2011

Healthy and Wealthy with Unicity


Assalamualaikum peeps



Most of my blog followers ramai terkejut kenapa i beralih arah business??? (ya, ramai yg bertanya, pm n sms...thanks for your concern guys *hugs*



jawapannya....

(membership dah habis and i dont have intention to renew for the 2nd year)


dan sebab paling utama adalah kerana di-con CDM BEAUTIPU

yg merupakan kawan blogger sendiri yg dikenali from zero to hero kononnya kini... (selidiklah sumber rezeki anda dan takutkanlah balasan Allah swt jika kami yg kamu aniaya tidak meg-halalkannya....)



dari business dahulu yang menjadikan saya SM (Senior Manager) instant dengan investment sebanyak 20k dan dijanjikan.. Janji ok! pula dengan WAITING cash buyers yang tidak pernah wujud pun! owh what a nightmare!!! dan akhirnya terpaksa menjual kesemua stock sendiri (rasanya ramai juga dah terkena! kan..kan..:( dan ya..cari dowline sendiri ok n d worse is bila time nk sponsor prospect spt yg telah dijanjikan, out of sudden, appt kita ditukar last minute byk kali ok oleh business partner yg dikatakan Mentor atas alasan tak munasabah dan yg pasti Allah sahaja yang maha mengetahui, business partner yg taksub pd handbags tu rupanya sibuk nk shopping n us-ha beg at KLCC. opss!!! terlebih sudah... ha d best part when I caught her red-handed...terus she drop me from her facebook frenlist n paling teruk blocked me trus, ,so i tak akan tahu her activities wt*tut*! da kantoi n takut kantoi lagi n katoi lagi....very unprofessional. btw babe, ingat tu! i've invested 20k cash to u n u tak bantu langsung!!! masa u nk i join bukan main janji manis u tabur dari Burger King sampailah ke Secret Recipe u follo me..OMG. Bila i nak jual my existing stock to propsect yg ada u kata owh! cannot la yani..u must register d prospect bla bla bla..(ni taktik utk u dapatkan comission ya???) hentikanlah tipu muslihat u ok!


sebenarnya byk kenang pahit dari manisnya tapi biar la i simpan sendiri...



i tak pertikaikan/ menyalahkan sistem yg diwujudkan oleh syarikat X tetapi cara kerja sesetengah individu yang inginkan keuntungan serta kenaikan pangkat dengan cepat hanya dengan menjual pangkat telah memberikan impak dan nama buruk kepada company X sendiri. Dimana letaknya keadilan dalam kes ini kerana ramai diluar sana telah teraniaya sila kongsi pengalaman anda disini dan tidak mempunyai tempat untuk mengadu nasib dan yang menganiaya akan terus bermaharajalela...


ok, lets forget about the past and move on..... (cuci tangan, istigfar, muhasabah diri)


THE END


_______________________________________________________________



saya percaya rezeki yg diberi Allah swt ada di mana-mana untuk orang yang ingin berusaha dan berjaya :)


pengalaman lalu mematangkan kita...



Di Unicity saya melihat kelainan, di mana perniagaan dilakukan secara adil, tidak ada kes menjual sistem, mencuri client walaupun bila kita sudah sampai ke destinasi untuk mendaftar prospek...tup..tup...dihijack oleh so call manusia2 yg tidak bertanggugjawab, menipu atau memaksa pelanggan membuat loan yang tidak masuk akal.




Unicity hanya mengaplikasi satu system saksama dan adil serta dipantau dgn system yang dipanggil Unipower System


Why Unicity???


Unicity is wellness company headquarters in America and operating in nearly 30 countries around the world.



Company History - Unicity is time tested and has history that goes back more than 100 years.


The company is the result of a merger of two established companies = Rexall Showcase International and Enrich Both have long track records in manufacturing multivitamins and nutritional supplements.


Unicity is Strong in research & develompent. We have our own laboratories and conduct clincal studies in partnership with leading research institutes in the US.


Unicity produces products with a very high standard.


We are the ONLY COMPANY with 12 products listed on the Physicians' Desk Reference - a reference book for doctors and medical practitioners.


The PDR comes in two versions - one covering pharmaceutical products and

- the other, nutritional supplements.

Unicity products are listed among the Pharmaceuticals that doctors and pharmacist can recommend to their patients without professional concerns.


Unicity offers a very wide and complete range of nutritional supplements.


WIth about 400 products available globally, Unicity has almost something to address every health concern.


In Unicity we believe an important first step in supplementation is to detox or cleanse the body of toxins that have been accumulating in our system.


Unicity offers a complete range of detox products - from cleansing the intestines and the blood tp the lymphatic system and liver.


_____________________________________________________



Nature's Tea for example - a tea to cleanse th colon


Take this product after dinner for at least 10 nights or up to 2 weeks and please observe what comes out the next morning when you visit the toilet.


Look at the pictures below to see the gut before and after cleansing


This product can help people with migraine. Do you know that such headaches are due to a dirty colon?




detox & cleanses the intestinal & urinary systems


Removes unpleasant body ordor


Enhances bowel transit


Eliminates constipation


Reduces cholesterol


Imprives urinary transit


manages weight


nomore tiredness & fatigue


Reduces risk of stomach ulser


Reduces risk of colon cancer



________________________________________________



Consider a Bios Life - clinically proven and patented product listed in the PDR.


It has been used to help people reduce the risk of heart attack and stroke for 20 years.


Doctors in the US have been recommending Bios Life as serious natural alternative to statin drugs in the treatment of unhealthy cholesterol. With Bios Life, people can improve their cholesterol levels without any of the side effects of statin drugs.


The product comes with a global money back gaurantee. If one's cholesterol profile does not imporve after 60 days, the company will provide a 100% refund.


Bios Life is also effective in addressing related health issues like high blood pressire and diabetes.


_________________________________________________





In its continuing to give the market what it wants, Unicity has developed a new signature product based on the best-selling Bios Life


With Bios Life Slim, Unicity offers both beauty and health in one package. Users can burn fat and lose fat permanently within 90 days and in the process, achieve a healthy cholesterol profile.



___________________________________


Unicity is also a leader in personal care, offering a wide range of products for skin care and hair care.


Unicity is a leader in the use of nano technology in skin products. Our proprietary Nanomins ensures qick and 100% absorption of the nutrients deep into the skin.



----------------------------


For a very small investment, you can own the Franchise to build a global business with these great products.



In this business you don't work alone!


The company (Unicity) will provide a quality products, inventory and accouting and the income



Unipower (system) is the business school that will provide the knowhow, business tools and functions that will train you and your people


All you need to do is to plug into the system to get the result you want.


Many have achieved very big results building their business with the Unipower System


Misi saya adalah untuk membantu lebih ramai diluar sana terutamanya rakyat Malaysia mendapat tahap kesihatan dan hidup dengan lebih sempurna dan sama-sama kita jayakan


"Happy Life Project" - a project that teach us how to attain 100% happy life ;)


Try the product, use it! feel it!


pm/sms and i'll show you the way to generate income from this online business :)


yani

0122048141

yanihamdan@gmail.com


2 comments:

Emie Jipang. said...

kak, sy sendiri pun nk tnye akak perkara yg same. tp tk tertanye sy (soaln tu kn sensitif tkut menyinggug sesaper). finally akak explain.. br sy faham..


skng sy lebih berminat nk tau pasal bio slim life. (sbb sy dh gemok laa kan kuikukui)

hanee said...

mcm tau je sape kak yanie. aritu sy minta sedekah skit untuk murid2 sy pon dia ckp insyaAllah. pastu trus diam. takkan 50 ringgit pon takleh nak sedekah. takdenya saya nak makan duit sedekah tu..manusia kan..bila kaya lupa diri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget