There was an error in this gadget

Friday, March 25, 2011

my lippy splurge :x


lately ni i adalah agak merepek!
mcm terkena sampuk hantu, i meant since last year & bulan2 lepas telah membuat marathon mengumpul lipstik.
nasib baikla i bekerja, dan boleh la melaram 5 days a week + di tenyeh on weekend outing. kalau tidak x tau bila masa pula nak pakai smua ni? mmm...

kalau i suri rumah harus la pakai, waktu bangun tido, gi kedai mamak beli santan, waktu tgk dvd, during reading, waktu sambut suami balik kt pintu, waktu memasak...hahaha *ok da mula merepek ni* jom sambung kerja! nanti i reveal each n every colors in my collection yg mostly drug-store brand aje ;)

what about you ladies? ada yg meroyan lipstick jugak mcm i ke?
kkdg benci jugak dgn SA ni, bila kita beli tu, dia ckp x sesuai dgn bibir la itu la ini n disuruhnya beli color lain. Kita yg naive ni pun ikut je la..but truly said, mmg kadang-kadang confuse juga dgn color apa yg betul2 sesuai dgn lips kita? uols penah ada masalah ni ke and apa kesudahannya?....



2 comments:

Nadiah said...

Yanie,

Nanti buat review about Stage make up also okay.
And the price list also kalau you still remember.

el said...

J card special : beli any lip product dpt lip liner, beli any eye product dpt eyeliner.
sehingga jun 2011.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget