There was an error in this gadget

Friday, December 17, 2010

Body Odour *yucks*


hahaha... tajuk sungguh keji kan! ths is not so much about body odour or bau badan but m pretty sure that all of u mesti ada kumpul parfume kan? tak byk mesti ada sebotol dua untuk menyedapkan bau badan yang tengik


I used to be a perfume person. mana2 pergi mesti nk beli perfume eventho stok kat rumah masih byk dan tak tau bila boleh dihabiskan. Yes! i admit yg perangai/ hobby tersebut adalah buruk seburuk evil esp bab perasaan tamak tu kan! ada yg da kasi kt adik bradik n sedara mara cos tak taula bila nk habis pakai semua unless i shower with it.

but lately ni m a happy person cos i really use whatever stock i have until finish, insyallah. M currently having all these aje. Mayb stock for 2010, 2011 and 2012 kalau sempat ;) and my forever favourite is Aigner Black IcedDrops yg soothing *tak pening-tak sakit hidung* - bole beli lagi dan lagi dan lagi

i bet uols pun ada ur fav parfume kan?
mind to share?

5 comments:

farra said...

looking at your perfume collection, i have the same 6 out of 10 perfumes that you have!! hihi~
i guess we might share the same scent preference!
erm, i guess u might want to try dior addict shine, and incanto bloom!
hehe.. we have the same guilty pleasure here!! been buying perfume non stop! sigh~

Syatilla said...

i like lancome magnifique...n baru yg i beli utk hantaran, gucci yg baru tu....sangat sangat sangat sangat suke =)

yanie said...

geng GP la kita ya farra but so far i can deal wit ths dalam juga x beli ni n i hope it will last fr another next 5 yrs huhuhu

yanie said...

syatilla : i heard abt d magnifique ...review ckp mmg best but ive stop buying for now, insyallah lepas smua ni abis i cuba k. gucci baru tu yg gold cover tu ke?

Syatilla said...

kk yanie...yup...yg gold tu.try lah =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget