There was an error in this gadget

Tuesday, September 21, 2010

Pomme` Ee`lekkk!!! *sebut dgn nada Tamil*


Hi & Salam to All Readers *mcm la ramai sgt readers aku* frasaan!

How's Your Raya?
Mesti sibuk kan nk hapdet blog with pix & cerita raya? Ada lak bermarathon update dlm FB je mcm i senang cite! dan pada warga Kay Ell, mesti la sibuk organize n attend open house sana sini n makan sampai pengsan ;)

ok la, dah nama pun bagaholics meh la kita ckp pasal bag lagi dan lagi dan lagi ya sampai muntah!

owh! bukan i xde cerita lain utk dikongsi di sini selain cerita hembag tapi i rasa handbags adalah sgt senang diterima oleh semua lapis masyarakat *baik bahasa* tanpa perlu mengstresskan kepala hotak!

In year 2010 i cuba sedaya upaya menahan diri dari penyakit meroyan terlampau utk pembelian handbag seperti tahun2 yg sudah.

Jadi...hanya 4 handbag setakat ini sehingga Sept 2010. Yes! I behave dan berjaya menahan hawa nafsu setan jinnotti ni :) Syabas mere`bete` em

sambil day dreaming n eyeing on remember this entry which will be my last catch for 2010, maka dgn ini bolelah tutup tirai budget bag 2010 dan tido dgn senang hati. which means 5 bags in a year bukan la melampau kan!

verangan punya verangan sambil tangan mengoggle merata.... tup2 tup terjumpa la pulak offer ni! Vas trus ke shop to look at the bag condition n mcm puas hati!


ok price shown RM5,790 for 99% *near to brand new n still bau kedai OK according to the shop. Well for a brand new LV Alma Vernis Pomme MM in KLCC RM7,400 :(

Bila da dekat nk raya n macam2 benda i nk buat last minute esp running errands eg byr bills n pickup kuih raya sana sini. Jadi mana la ada masa nak kutip the bag!

confident dengan kata2 Mimi tu, "Ala u balik kg raya dulu, u can take these bag after raya la, no one interested in Red Color, sudah lama dekat kedai, anything i will call u ok" n the best part price kawan-kawan to me is RM5,000, can u resist the price? Of course cannot la kan!

nak dijadikan cerita, i balik juga beraya di JB and Spore. Tengah beraya, kepala masih teringat si Pomme n masa rasa terlalu panjang bila terpaksa cuti hingga Tue. Tiba2 rasa mcm sebak je bila dpt sms frm Mimi on Tue evening, sorry kak Yani, we hv returned d bag to Cheras n my colleague hv SOLD it, m so sorry! Aiyohhh a pomme eleek! Mau runtuh jantung masa tu ok! I tot baru je nk sambar soonest after balik raya.

Nampaknya takde jodoh dgn si Pomme ni. Hancur musnah harapan nak attend open house with new bag raya *melampau n over kan! n mana la nk dapat Pomme harga gitu lagi kan furthermore d condition is superb wit no scratches ;)

xpe la, kita terima qada n qadar ni seadanya, mungkin Dia di atas sana ada plan "lain" utk kita *lap air mata*
to the lucky owner in Spore! enjoy the bag ;) *mcm la aku kenal*

4 comments:

Nadiah said...

Huh....the price so good Yanie.
You should grab first before balik raya hari tu.

Tapi tak apa may be ada hikmah disebaliknya ..wink...wink

CiKaYu said...

ouch yanie...i baca entry ni pun i rasa cam frust sangat bagi pihak u pula..uhuhu..ada rezeki lain tuk u soon dear.

mamataya said...

hai sis...

selalu jenguk blog u..kagum nagn koleksi beggg..hehee

SELAMAT HARI RAYA sis~

IreneYaya said...

Amarante ada. Nak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget