There was an error in this gadget

Friday, July 23, 2010

m.a.t.i

again....
this bog jadi ala-ala hidup segan, mati mampus tak mahu....mood nk berblog mcm kapoofffff n nk update pix in facebook tu...mcm nk kena paksa pulak!

pls Allah, pls bring back those positive vibes in me...please...pleasessssssssssssss. i want my life back, i hampir arwah mayat NO JOKE OK! di Ani Sup TTDI last Saturday afternoon :( pssttt... nanti i cite k.

syukur ya Allah krn kau mendengar doa hambaMu ini agar di pjgkn usia utk seketika waktu lagi, utk membalas jasa pd yg telah berjasa, utk menjadi isteri yg solehah, ibu yg baik kepada Dania, untuk melangsaikan hutang2 dunia yg da bertimbun, hutang akhirat yg belum tentu mampuku langsaikan dgn amalan yg sgt sedikit ini, utk beramal dan mcm2 lagi yg ntah sempat ntah tidak aku tunaikan dlm usia yg sgt limited ini :(

yg pasti! mati akan datang
mati akan menjadi sahabat setia insan yg hidup
dan yg pasti.....

semua yg hidup akan MATI

2 comments:

IreneYaya said...

Dunia kita cari, akhirat marilah kita junjungi. =)

Hana' Yusuff said...

hi dear,
i baru je baca ni.what happened?suspen pula.nnt la kita jumpa story2 k.i masih tak de suara nak ckp.take care.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget