There was an error in this gadget

Tuesday, March 16, 2010

my craziness over colors

pssttt!!
lately ni i buat kerja gila!

pantang nampak eyeshadow n lipstick...
rambang mata dibuatnya n trus grab dr Chanel ke Silky Girl pun i layan
ntah apa2 color yg i beli, tapi i suka :)

ya... i suka kumpul, cos i luv colors (bole terima ke alasan ni)
but pakainya....lom tentu lagi or mayb x pandai langsung nk apply

pls help me with my new craziness in make-up ni!
camne nk buang tabiat ni?

da buang tabiat ke aku?

y MUST i bought all d unnecessary?

yes i luv beauty, i luv to see beautiful ppl esp tang makeup
i envy sape2 yg pandai buh eyeshadow cantik2 esp d smokey eyecolor

but, as fr myself..errkkkk ampun ya
org ckp mata beso ni x perlukan make esp fake-eyelashes yg tgh boom! lately ni.

what shud i do now?
makeup ada expiry date kan?
harus i posa beli eyeshadow fr d next 10 yrs???
someone! pls stop me!!!! pls help me to STOP my new hobby!

esok i share pix makeup esp eyeshdow n lipstick yg da terbeli....huish! damnit!

i x mohlah jdi cam gini...

12 comments:

I.Q.W.A said...

hehe.. saya pon selalu camtu.
xsabar nak tgk gmbr tu :)

~Eila @ Along~ said...

babe..
i baruuu je kemaskan meja mekap..
dan berlambakkkk buang dr yg pakai..
tetiba mood insaf membeli meresap masuk lam jiwa... :D

CiKaYu said...

i pun suka beli...selalunye beli bile nak unwind the stress je

Fara said...

betul la time beli tak ingat dunia, time kemas dressing table tu baru nak insaf. Tapi tak lama pun, nanti buat balik. so sorry la yanie, tak dapek dek nak nolong hah...

ERMAYUM said...

i pun beli ikut musim gak musim kena rasuk mula la hehe and memang tak pakai habis- cuma habis dikejekan my girls ja - compact lak selalu kena buang sebab pecah sebab they all jatuhkan

eynda said...

Lawak la gambar last tu....eynda pun baru beli lipstik...tapi sebab lipstik lama dah tinggal 1/2 inci :-p

snowiffy said...

iqwa : ppuan mmg sllu sgt buat kerja gile ni, smmgnya kita smua gile..hahaha

snowiffy said...

eila : i bet u can insaf kejap je, cos tu yg terjadi kt i..hahaha

snowiffy said...

cikayu : unwind stress ek..alasan yg baik i pun sllu jadikn stress sbagai alasan..mmg x patut kan :)

snowiffy said...

fara : u x yah tolong cos i bet..u pun sama...hehehe

snowiffy said...

ermayum : ya betul! sllu membeli mmg best. endup jadi mainan budak..my dania pun da lama eyeing my makeup bag..so far selamat but x tau la in future..hihihi

snowiffy said...

eynda : tu le..mmg lawak. takut gaks jadi cam badut tu, mati dlm makeup!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget