There was an error in this gadget

Tuesday, December 29, 2009

shades for years...


hi peeps, ingat lagi ttg entry yg da bersawang ni?
i da dpt apa yg i nk. konon nk serupa dgn ANGIE n GWEN! ha amik ko!
tak tau la serupa ke idak but for sure my wearing d same TF sunnies dan i rasa comfy sgt to compare with Gucci etc. bukan niat nk mempengaruhi sesiapa tapi jika anda sedang tercari-cari shades yg sgt ringan serta tidak membebankan idung dan telinga bertukar la kpd Whitney Tom Ford...price : RM1,600+ before discount and u cud get up to 20% or more if you purchase more than one
As for me this is the most comfy shades I ever owned. walau takla sehebat mana but mak selesa!
Confirmed nak let go Gucci, Aigner n dVb shades soon. tunggu!

1st pix me in shiny champagne gold metal TF9/614
2nd pix TF9/692 dark brown gradient lense

TF9/199 (charcoal/black smoke lense)

TF9 64-14-110(smoke grey gradient lense)

yes! 4 TF shades and tis will last me for another 5 yrs or more ;)

and oopss! i almost forgot about the purchase I made months back, LV Conspiration Pilote Aviator unisex sunnies, rasa kewl je tgk LVs logo tu. ringan juga bila dipakai cuma kkdg tu termalu sendiri bila logo on glasses tu makes me look like ah-lien or ci@a jinjang bila dipandang dr luar. erk....and now da jadi harta hubkins..cos its doesnt suits me @ all :(


4 comments:

norma said...

salam,
yaniie boleh tak kalau reveal whats the actual price for those pairs..
thanks.

Miss J said...

you look lovely in them :)

snowiffy said...

norma : wa-salam dear, price for TF in msia rm1.6k+ some shops give disc 10-20%. i got it way cheaper frm my own source ;). kalau nk order u can email me ok :)

miss J : thx alot babe :)

Fara said...

yanie dear, i got the same aviator. bought it because of the cool logo as well, now malu pulak nak pakai hehehe!
but i luvvv so much your TF...should i or not? hmmmm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget