There was an error in this gadget

Wednesday, October 21, 2009

silk n chiffon caftan


i hampir kekeringan idea nak update blog atau dgn kata lain 'amat malas' ye :)
apa-apapun kita layan gambar kaftan yg dipakai dua jelitawan ni.
sangat suka dgn kaftan depa ni. mana nk dpt ye???

haruskah beli kain kosong n minta zaza (verde's beader jahitkan)???

mmg sgt cun kan! kan!

bolela copy idea ni untuk baju raya tahun depan ya..sila...sila...layan!!!

V Shanty in her brown kaftan

zoooommm kasi besar skit pix (pix courtesy geeyah's fb)

cik ekin in her black kaftan (pix courtesy sazzy fb) - sila abaikn muka nazril n mawi yg gatal hidung itu

mereka berdua adalah kawan baik, seharusnya citarasa pun sama :)

6 comments:

eynda said...

Yanie...rasanyer kat Jedan pun ada style kaftan nih...

pinkcouture said...

both kaftan nice n elegant!!!

msHanum said...

sgt cun...harus di copy idea ni utk next baju raya...

=D

Amelia Khalik said...

Waahhh cantek2 ..I'm sure it will look nice on u. Errrrr btw I think v shanti wears it better than Mrs Mawi...hehehe..

Ratnariz said...

oh tu gambar time kakak di convo last week ....kat belakang dia ada hood lagik tu...nak tau lebih lanjut nanti i call dia..hehehe...

SM@A said...

Salam Yanie

I suka tengok collection kat www.myolaya.com
Cantik-cantik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget