There was an error in this gadget

Wednesday, October 14, 2009

asking for directions


my big thanks to Irdawaty for responding to my question
ianya sangat membantu dan saya amat menghargainya :)

emailnya berbunyi seperti dibawah :-

So ni direction nyer.......... hope dpt membantu ah....


Dari lebuhraya kl - seremban tu...keluar exit Port Dickson.....lepas tol

akan jumpa lampu isyarat.......ikut papan tanda ke kanan (belok

kanan(....jalan terus hingga jumpa tol P.D....bayar tol RM3.20 (if I'm

not mistaken lah......kot2 tol naik harga..x tau ah...) jalan

terus........


Then keluar exit Springhill.....masuk kiri......then nampak

roundabout.....then masuk kiri (pukul 9).....pastu akan nampak deretan

rumah bungalow.....just jln terus.......then akan nampak dewan orang

ramai tu...... actually dewan ni baru lagi.....


Insyallah.......u x kn sesat......


XOXO



saya memerlukan petunjuk jalan dari Shah Alam ke Dewan Serbaguna (orang ramai) Spring Hills Port Dickson Negeri Sembilan utk di masukkan ke dalam GPS/Garmin. ada sesiapa yg tahu tempatnya atau at least landmark yg berdekatan dengan tempat tersebut???
"dgn kadar segera"
sila bantu dan terima kasih

6 comments:

Anonymous said...

hi dear...

bila u perlukan petunjuk jalan ni...?

-watie

Anonymous said...

if u nk tau..email ya.... irdawatys@tnb.com.my...... i mmg org seremban...

tq

jane_doe3328 said...

Kalau masukkan ajer Bandar Spring Hills PD takleh ker? sebab kawasannya kecik ajer if im not mistaken

irdawatys said...

a'ah..kawasan tu kecik jer....pekan koboi..huhuhuhuh

misz beauty said...

dari shah alam ikut highway kesas nanti exit highway plus lalu tol sungai besi sis... direction laen seperti yg dibagi oleh sis irda...=)

if sis taw guna LDP(lebuh raya damansara-puchong) pun bley gak.... nanti terus je ikut signboard kajang pastu exit kat tol kajang tuh untuk masuk gighway plus...=)

Cik Tudung Merah said...

kak, tol masih sama rm3.20. saya orang pee dee..welcome to PD..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget