There was an error in this gadget

Saturday, September 5, 2009

teka lah!


OWH!!! jgn terkezut...tidak semua masih berada di dalam closet saya
banyak yg telah mendapat tuan baru yg lebih menghargainya! tetapi tidaklah termasuk pencuri yg tlh melarikan lima dr mereka ini, ntah apa la nasib mereka? mungkin juga sama dgn kisah cpmyg rumahnya dicerebohi dan si lindsay lohan yg telah kehilangan bags (yg mungkin tlh dijual, dipakai tanpa rasa bersalah), jewelry, shoes n a safe was ripped off the wall. sungguh kejam kan si pencuri?!?! dan spt lindsay, in my case i believe it's an "inside job" jugak

dari gambar ini, hanya 4 bag saje yg masih setia bersama sye. cubalah teka dan namakan brand serta color bags tersebut krn ada 'hadiah misteri' menanti anda!!!

17 comments:

Niza @ Anis said...

aaaa.bykkkknyeee!bes bes! lemme guess juge yg tgal ngn sis.hihi.
1.lv hampstead mm
2.lv speedy damier
3.prada in white
4.prada deerskin in orange

Niza @ Anis said...

aaaa.bykkkknyeee!bes bes! lemme guess juge yg tgal ngn sis.hihi.
1.lv hampstead mm
2.lv speedy damier
3.prada in white
4.prada deerskin in orange

Real Woman said...

nak teka..hampstead, speedy, white prada and err...gucci yg sebelah hampstead tu..betul tak???? yeay i menang!!! eheheh

Niz said...

Hi there! I nak join lah main teka2 ni... Hahaha! Here's my guess:

1) Prada White Satchel
2) Prada Orange Boston
3) Louis Vuitton Damier Hampstead
4) Louis Vuitton Damier Speedy 25

Hopefully I get all right! :P

Nadia Dzai said...

upssss, kene berfikir nie! :D

isz_3707 said...

1. LV Hampstead MM for sure (kondifen tu)
2. LV Speedy 30
3. That black leather Ferragamo (yg depan carly tu)
4. Burberry yang depan hampstead tu

rerasa memang xbetul pun tekaan i nih haha, gila xkondipen

isz_3707 said...

correction, FERREGAMO haha

Nor said...

Salam -

x mahu meneka,tp mahu bertanya...speedy kat Malaysia berapa RM?..pricey for both size.

reena said...

Nak teka gak. Cop! Blh teka byk kali x? :p 1. LV Hampstead 2. LV Speedy 3. Prada Putih 4. Beg hitam belakang Prada putih (beg apa ntah..hihihi..)

snowiffy said...

niza : nice try babe! NO. 1, 3 N 4 DA BETUL!!! lagi satu je ..apa dia?!???

RW : hampstead mm betul, speedy x betul, white prada betul, gucci bouvier blue x betul...u need another 2 more babey!


niz : 1, 2 ,3 da bertul..4th salah. keep on trying k

nadia : fikir-fikir! lalalalala....

isz : no 1 je betul...d rest cuba lagi k

nor : speedy 30 tu i rasa rm2600 now

reena : bole teka byk2 kali. no. 1 betul, 2 x, 3 betul, 4 x (itu ferragamo hitam) cuba lagi

Niz said...

Wow! 3 out 4 yg correct! Hehehe... Ok ok my next guess for the 4th bag would be:

- Black Coach Carryall (next to red Ferragamo)

Kalau salah, akan ku cuba lagi dan lagi... HEHE! :P

Ninie said...

nak teka gak!
1.lv hampstead mm
2. lv speedy damier
3.prada deerskin in orange
4. gucci yg belakang coach purple iteww..hih tak tau nama

snowiffy said...

niz : daaaa dkt sgt tu dear!!!! harus cuba lagi..adehhh haruskah i berikan clue?!?!?! black coach carryall tu da selamat dicuri..hehehe

ninie : babe, no 1 and 3 betul! cuba lagi, lv speedy 30 tu da jual, ;) gucci bouvier tu da lama ilang time burgalarized tuari :(

Niz said...

Adehh... Salah lagi ke? Hehehe. Ok my next guess shall be the Gucci "cute" Bag (next to White Prada Satchel & NOT Gucci Bouvier). Rasanya salah gak lah ni. Time for a clue I suppose. Hehehe... I also wonder why I yer2 sgt nak teka. Haha! :P

Niz said...

OK nak kiasu sikit... I just teka lagi satu kot2 si Gucci cute to pon salah gak. I say, U still have the Brown Coach Carly (next to Damier Speedy)? Hehehe... Haiz... never say die ni... :P

isz_3707 said...

babe, sboleh2 ni nak teka haha

1) Prada White Satchel
2) Prada Orange Boston
3) LV Hampstead MM
4) black bag depan red ferregamo

Niz said...

Sudah tutup kah? Hehe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget