There was an error in this gadget

Saturday, September 5, 2009

sabtu yg ting tong!


pagi sabtu, kononnye nk bermalasan atas katil lama sikit feeling-feeling wekend gitu but...ah chong dan ah pek da tercongok dpn umah dtg to fix d wardrobe for our 2nd room. aiyosshh! harus bangun! bukak pintu n jadi mandur kerja kontraktor mereka. kita tgklah hasil makeovernya nanti.

sementera tu kami layan siaran tv msia ni yg ratanya buat rancangan masakan. tak masak lauk dia tunjuk pulak making of raya cookies. mau teliur n batal puasa kami kalau berterusan dok dpn tv.

dr terbatal puasa baiklah i baca novel sambil layan pix kt source sini, best ooO cuci mata dgn handbags, shoes, accessories and latest outfits worn by the celebrities. nama pun celebrities n most of them are listed in forbes with d most high income celeb, jadi seharusnya mereka memakai apa yg mereka mampu. layan!

if u guys nk tau besides Victoria Beckham, Beyonce juga adalah peminat setia Chirstian Louboutin tau! how i wish i hv guts to walk around with tis heels. mampus terpeleot kakiku! i vote for beyonce for d CL look, kalau VB tu i rasa mcm x balance je dia jln dgn CL or rather she is too thin to carry d shoes :(

yg ini pulak, harus i jatuh tergolek dog time turun staircase tu. salute la beyonce. steady tu!

she's so sweet! tu dia manager dia layan trevi GM yg roomy to sumbat segala mak nek portfolio beyonce tu

kalau nk tgk yg lain dan byk lagi, pi la layan n click source kt atas tu. enjoy!!!

2 comments:

Nor said...

Salam-

Dear....kalau dah teringin,rembatlah satu, kalau blum berani pakai jenjalan,buat pameran kat rumah dulu.....buat tatapan you & hubby....hehehehe.
Selamat Meneruskan Ibadah puasa....

Baiti Mustafa said...

me bukan takut terpeleot..tp takut tumit tu patah..hahaha..overload muatan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget