There was an error in this gadget

Tuesday, September 15, 2009

sahur saya


lately ni, bila masa sahur saya mmg sgt malas utk masak or mkn heavy meal, jadi sllunya inilah penyedap kami utk alas perut dan bertahan sehingga azan magrib.

bread butter pudding yg tempting frm param ttdi

shortbread cicah hotmilk

frosties + fresh milk + tart raya yg x sempat tunggu raya

3 comments:

Baiti Mustafa said...

i ingat i sorang jek sahur makan cornflakes and the likes..

tapi tak kurus pon...

zarin said...

salam singgah
bestnya bread pudding itew!!!
i masih setia makan dengan jayanya waktu sahur and surprisingly masih berselera ..:)

snowiffy said...

baiti : bukan kita berdua je mkn mcm ni babe, i rasa ramai lagi kt luar sana...kalau nk kurus kena makan hari2 fr bfast, lunch n dinner kot. ada berani??? hihi

zari : BBP tu mmg d best in ttdi param. me on off mkn sahur..x berjaya nmpknya :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget