There was an error in this gadget

Monday, September 14, 2009

humpty dumpty sat on a wall...

below pic was taken masa apek2 ni sibuk betulkan wardrobe bilik yg da senget tumbang after dipasang oleh Kian Classic 4 tahun lepas. Bila i da pung-pang bising , charges yg dikenakan to rebuild adalah ok but still i tak puas ati cos we gotta pay d price for quality brg yg amat sucks tu ok!( harus dibukak n pasang balik tau..huh! memenatkan i je kena buat house cleaning di bulan posa yg mulia) tahun ke 2 je wardrobe ni da menunjukkan kejatuhan sedikit demi sedikit spt menara PISA n My Laki pulak well-known as Mr Nice guy degil tanak report or meroyan back to Kian n now da masuk 4 tahun barulah dia kelam kabut...apa2 pun layan je pic tak puas ati i ni.

serupa da mcm humpty dumpty!..contractor ni x salah, kian yg salah cos provide kayu standard pasar malam. boley?

4 comments:

waNny said...

hehe . kak yani .. ke ur barang overloaded sangat sampai nak tumbang almari? hehehehe ;)

now i know Kian Classic nye barang x bagus .. noted ..

thanks ;)

Yaya said...

hehehe... betul kata wanny... ni sure brg overloaded...

iEfa said...

heheh so comey apek tuh di ambil gamba nyer..hahaha

snowiffy said...

wanny : bukan smua brg KIAN CLASSIC s bagus, now da improved byk! i hve no doubt to deal wit them in future.

yaya : tak la syg...brg ciput jeana nk overloaded


iefa : cute kan dia..muka dia lagi cute tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget