There was an error in this gadget

Wednesday, September 9, 2009

makan tuan!

entry yg bosan bila rasa tipah tertipu! sedih pilu, gundah gulana n mood kerja terus hilang bila 'ini' berlaku...

harusssskah i SAMAN Mr. LOUIS VUITTON???

kerana seketul 'alma' ni....

rasa nk buang je dlm tong sampah (tapi bukan salah siapa pun) salah manufacturer...QC failed!


zip yg makan tuan tu besi tu..isk..mcm mana bole tetiba wujud ek? tajam pulak tu




yang telah 'makan' jari i sewaktu mata tgk tempat lain, tangan sibuk bukak zip bag nk amik purse dan akhirnya, pendarahan berlaku...
ai rasa nk terpengsan bila tgk darah kuar memancut macam real frm my finger bila terkena besi yg se'akan' terbuka pada zip bulat which i pun tak tau bila n bagaimana besi tu bole terjojol tersembul keluar dr zip tu ek?!?!???

i've called josephine lv, klcc dan diminta to hantar d bag to boutique for repair post-mortem (bole gitu) . harus! tukar zip tu FOC okkk!!!! kalau kena charge!??! mau ai mengamuk mintak balik darah i yg da terbuang tu...hihihi posa-posa ni bila darah hilang terasa mcm nk buka posa la pulak...isk dramaQueen la ;)

for other Lv's owner diluar tu, dinasihati agar berhati2 bila nk bukak zip on LV bags, cos zip tu tak kenal sape tuan sape lawan..dia main zasss je!!! kira nasib la yee.......sib baik tak putus jari :(

9 comments:

aidie said...

waa...beli mahal2 QC failed adalah suatu yg tk boleh diterima.

Real Woman said...

mmg sakit hati dah byr ribu riban jd mcm ni!! Walaupun dia akan ganti FOC tapi rasa diri tertipah sgt!!!

n.o.v.e.e jahari said...

betul betul.. x berapa bole diterima tuh yanie.. kena b more careful nxt time ler..

Abrahyn said...

alahai...ni yg rasa macam tak nak beli LV nih...hehehe (yg benarnyer mmg tak mampu pon!)...harus dpt FOC, kalo tak report kat tribunal pengguna

flowerella said...

Oh noesss!!! Harus mintak tukar secara FOC, kalau tak, harus throw tantrums ok. sebab dah cedera....

Kak Inni said...

alamaks camana bole jd smpi camtu... mmg rasa sggh ralat coz dah bayar riban2 utk dptkan bag ituh... ari malang kita gaknya yanie... akak lak td blk keja letak loewe atas katil jap nak angkat blk tgk besi kat handle tu terkuar... berderau darah akak... pehal lak bag rega camni bole terkuar2 besi nih... pdhal jarang2 jer guna... dok plan nak call loewe smbl jari dok try mskkan blk besi kat handle tu bole la pulaks... tp still tak secure... camana pun kena bwk gak ke loewe suh dorang betulkan... nway sapu minyak kat jari tu dear... take care ya!

Shopaholic Mama said...

hmm, abt LV zips, I do agree! I find the zips not so as smooth as I expected it to be like other luxury bags, considering the price we have to pay!

misz beauty said...

erk... bepinar tengok darah kat jari tu... cane lah bley jd cam tu... sabar eh sis... =)

Yaya said...

Teruk nyer LV punya QC... Mmg sejak beli dah camtu ke tetiba jadi?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget