There was an error in this gadget

Thursday, September 10, 2009

ekeleehhhhh....


Menjawab pertanyaan dari BeautifulN

here presenting tudung Siti Nurhaliza yg pernah menjadi isu satu masa dulu!

Mungkinkah gambar fesyen tudung Dato’ Siti Nurhaliza di atas bakal menjadi ikutan ramai wanita-wanita di Malaysia? Misteri sungguh jenis tudung yang dipakai oleh Dato’ Siti.

Nak kata selendang pun bukan, nak kata macam tudung Ekin pun bukan dan semestinya tudung di atas bukannya tudung bawal. Sekali dua tengok macam cengkerang siput pun ada jugak.

Mungkinkah Dato’ Siti Nurhaliza terpaksa menggunakan tudung bibiknya sebab tak sempat nak gosok selendang-selendangnya? Bagi yang tahu apa jenis tudung yang dipakai oleh Siti Nurhaliza nie, tolong kongsi-kongsi info dengan kami ye.

dan inilah dia hasilnya... dgn 50% diskaun lagi tu dan ianya dipanggil Tempe Basket!!!

Kalau I jadi CT, harus i serkup kepala designer tu dgn binatang ni. Rasa dipergunakann siut!!! Brapa pulak designer tu charge her for d stupid hat or tudung tu?!?!???

13 comments:

pearl'E.J said...

wakakakakkakaka.... adoihhlaa... bakul tempe rupanya... hahaha... :D

waNny said...

ahahaha .. sometimes .. macam mana kaya pun .. jangan la dengar je apa designer cakap ..x semua yang designer cakap boleh diterima pakai ..

nie one of the kes .. tak ke jadi cam tudung kueh :p hehehhehehe ..

penat bayar mahal2 .. baik amik Tempe bakset tuhs .. i think much more cheaper than bayar designer tuhs .. hahahaha

Real Woman said...

adoi mak...betl ka siti tu ataupun gambarnya di superimpose kan?? takkan la dia punya fashion sense that bad!!! tudung saji tu beb!!! kesiannya tok ct!!

Anonymous said...

gmbr ni superimpose la..

Anonymous said...

tu pic superimpose..
gambar ori dia pakai tudung yg mcm serkup renda kaler krim, stylo gakla..tu sajer org dengki..

dia pakai mcmtu masa majlis pelancaran album dia yg sblm g haji tu..
balik dr haji tu yg dia start pakai tudung separuh..
tp masa majlis tu dia tak kena hentam bab tudung tu,
tp dia kena hentam sbb pakai high waisted pants yg besar & kaler biru..
lgsg x matching2..
boleh google cari pic asal..
ramai yg ingat tudung saji tu betul..
sian Siti kena fitnah bulan2 poser ni..
harap Kak Yanie blh tlg update pd blog BeautifulNara..

note: i bukan peminat dia hokeh!

okeh, dah juper:
http://rizmanruzaini.blogspot.com/2007/12/pelancaran-album-dato-siti-nurhaliza.html

http://www.zimbio.com/Syafrein's+World/articles/228/Fesyen+Tak+Menjadi+di+Majlis+Pelancaran+Album

snowiffy said...

to all readers : dlm my entry ni, i xde pun kutuk CT or watsoever cuma bengang jugak la dgn designer mana2 yg suwuh dia letak benda ni atas kepala dia but if its super impose..mmg la org yg mengimbas benda ni adalah sgt creative..hehe. sib baik CT X saman kamu!

snowiffy said...

tnks fr d info darling. hopefully beautiful nara baca entry ni.

beautifulnara said...

hohoh. kami baca info ini. tima kasih byk2 ye. tapi lawak jugak snowiffy buat cara entri nie. berbakat besar dalam penulisan nie..

snowiffy said...

yahooo!!! BN da reply tu. alahai en BN, i copy paste je ayat entry kamu n findingnya i tambah skit2. xde la hebat sgt penulisan i tu. tapi ada gak cita2 nk jadi blogger tegar mcm u n kak red ;) cayalah!

Amelia Khalik said...

hargghhhargghhharrggghh..superimposed pun tak kisah ler janji lawak..kekeke

Anonymous said...

gambar ni super impose la..mana ada dia pakai tudung saji kat kepala...dia pakai tudung yg ikat kat tepi tu if im not mistaken...takkan la di ngok sgt nak ikut ckp org suh pakai tudung saji atas kepala...bole google..gbr ni sebelum dia pegi haji...launch new album

TweetyPeak said...

wakakaa... kelakar la.. tempe basket.. tak kisah la super impose.. cara yanie tulis tu bikin gelak lak..

MrsWhyda said...

sis.... gambar nie superimpose la.... gambar nie dah berzaman... jd bahan lawak jee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget