There was an error in this gadget

Sunday, August 2, 2009

bila 'dia' datang...


inilah misi pertama kami bila dia di sini. best ada 'dia' ni esp gal! cos byk benda bole mix n match and byk juga benda yg u can play with utk mencantikkan si 'perempuan genitgediks ini :)
owh! hairband n hairclip adalah dilarang sama sekali krn dia amat membencinya :P

5 comments:

Mrs LVoe said...

ur niece nk dtg yea? mst cantik dia pkai baju2 tu.

Abrahyn said...

bestnyer...my niece tisya da lama tak datang...huhuhu...i rindu dia macam nak mati taw! huhuhu :( sob..sob..

:: || Mrs. Izwan || :: said...

i pun lom ada anak lagi, jadi belikan anak2 sedara je ler..

btw, i selalu baca blog u, silently ;). juling mata i tgk your bag collection... i link blog u ye..

xoxo

snowiffy said...

sha : yes! da selamat posting fr few weeks kt sini. m gonna b very bz lepas ni :)

haida : tisya! tisya! mai la dtg. ni mommy haida da rindu tahap gaban ni! puleeessss come home :)

mrs izwan : tnks fr being my silent reader. yup dipersilakn exchange link ya :)

eynda said...

Ada bawak dia turun kat playground tak petang2? :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget