Sunday, August 2, 2009

bila 'dia' datang...


inilah misi pertama kami bila dia di sini. best ada 'dia' ni esp gal! cos byk benda bole mix n match and byk juga benda yg u can play with utk mencantikkan si 'perempuan genitgediks ini :)
owh! hairband n hairclip adalah dilarang sama sekali krn dia amat membencinya :P

5 comments:

Mrs LVoe said...

ur niece nk dtg yea? mst cantik dia pkai baju2 tu.

Abrahyn said...

bestnyer...my niece tisya da lama tak datang...huhuhu...i rindu dia macam nak mati taw! huhuhu :( sob..sob..

:: || Mrs. Izwan || :: said...

i pun lom ada anak lagi, jadi belikan anak2 sedara je ler..

btw, i selalu baca blog u, silently ;). juling mata i tgk your bag collection... i link blog u ye..

xoxo

snowiffy said...

sha : yes! da selamat posting fr few weeks kt sini. m gonna b very bz lepas ni :)

haida : tisya! tisya! mai la dtg. ni mommy haida da rindu tahap gaban ni! puleeessss come home :)

mrs izwan : tnks fr being my silent reader. yup dipersilakn exchange link ya :)

eynda said...

Ada bawak dia turun kat playground tak petang2? :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...