There was an error in this gadget

Wednesday, July 8, 2009

handbags dot dot dot


hi peeps!!!
sure uoll bosan dgn tajuk ni but m pretty sure u guys wondering apa yg i nk blogkan yea??? sambil curi masa ofis petang2 ni

semestinya pasal handbags!!!!!!!! coz lama sgt tak berbitchingciter psl dia ;)

and what makes me jadi so koo-koo teruja psl handbags ni ialah....

bila satu hari tu i telah mem'browsing' cite2 LV di internet lalu terpandanglah koleksi cik piah minah salleh ni

adusssss...she's is so lucky!!!!!

-googled-

for me masa tu, ini merupakan finding yg paling grandgempak sokmo la konon. lalu i berangan-angan untuk memiliki at least all sebijik dua koleksi yg dia ada n i keep telling myself "I must have it!!!" nafsu jahat tu but mmg tak tahan la kan...terliur gaks dibuatnya tgk arm candy minah yg bersepah-sepah atas katil tu n pada masa browsing juga, i terjumpa one wardrobe yg full with CHANEL handbagsss..lagila terasa mcm nak terus demam mampus

-googled-
cik piah zadora blacklisted punya

ALHAMDULILLAH
berkat kerja keras n of course blessing from Allah swt dgn tiada perasaan dengki bila tgk org lain pakai, dimurahkan rezeki i dgn nikmatnya. syukur tak terkata walaupun banyak dugaan melanda.

for u gorgeous peeps out there, apa cite n penyebab utama buat uolls suke sgt dgn handbags ye??? tak kisah la apa jenama handbags yg u ada. sharela skit ye...i believe mesti ada penyebabnye kan?kan?.......

2 comments:

Betty A. said...

sbb satu handbag mmg x cukup...!! tp i mmg uska multi color LV! ;)

Mrs LVoe said...

agree ;-) women never get enough for bag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget