There was an error in this gadget

Wednesday, July 1, 2009

more on shuhaida seafood



siakap in 'ken-som' soup

a MUST menu lemon chicken

another MUST menu asparagus belacan


kerabu chicken feet

hi! ingat entry crab ensem tu??? ni ha additional lauk frm shuhaida @ sec 13 shah alam. food kt sana sedap n ada satu namanya 'ken-som' ke kesom??? ntahla i kurang pasti but yg i tahu ianya PEDAS GILEEE tahap GABAN!!! bole berpinau mata mkn ni but yela..da nk try sgt kensom tu kami tapau n dine in waktu tgk dvd. sambil mkn meleleh air mata n air hidung bukan pasal tgk sad movie but this KEN-SOM mmg la kick abisss (i didn' t say ianya sedap but to those yg suke sgt n mkn benda pedas2, tryla this menu ya)~ btw taukey restaurant ni pun give up mkn kens-om, he said "IT IS TOO HOT FOR MY TONGUE !!! uishh

additional info~ kalau ke perlis car ila kedai ni for the BEST KENSOM in town silala terjah ke
Restaurant Teratai Putih di No, 2 Lorong Teratai, Kg kolam, Padang Besar, 02100 Kangar 04-9493549
utk rasa kensom sebenar ataupun go to sempadan Thai la senang cite...

5 comments:

DaZzlingLilLy said...

kensom tu lebih kurang cam asam pedas la kt msia ni sis..tapi siam panggil kensom..i mmg suka kensom nih..makan sampai ternganga..hehe

Abrahyn said...

salam babe,
kat belah mana shuhaida nih? i tak penah lak ternampak...kat area kedai2 mamak sek.13 tu ke?

Mrs LVoe said...

sha rasa opposite building yg tgh buat tu.. near ptpl

snowiffy said...

lily : tks ya mengajar i sebutan yg betul :) jom lepak teratai putih bila i mai utara k :)

abrayhn kat tadisma business park area kalo x silap. opposite ptpl n msu n jlc. happy hunting k ;)

Mrs LVoe said...

sis, taukeh shuhaidah bukan perempuan ke? last time she introduced herself ms kitaorg mkn kat ctu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget