There was an error in this gadget

Friday, July 3, 2009

do-ri-an




entry yg x berapa best but i loike..

percaya atau tidak?? almost 10 years i tidak ada nafsu selera pd durian. everytime bau je i pening n nk muntah darah . Ada juga masa terbau je durian , i akan lari sebatu jauh or cepat2 spray minyak wangi or ridsect air freshner cos tak tahan dgn bau bucuk sedap yg menikam kalbu. Tapi yg peliknya pd bulan ni n date ni 29/06/2009, dgn rasminya i menghirup bau nyaman harum sekaligus melantak tanpa rasa pening dan loya raja buah ini. kiranya da tak phobiala
sedap sungguh rasannya n rugi saje tak makan raja buah ni buat sekian lama.
mengandung kah aku?!?!?!

5 comments:

Nadia Dzai said...

Amin!

mommyct said...

Huhu sib baik da boley makan.. Rogi wooorrr sedap sgt! P

Ninie said...

babe! betul ke?? Amin...kalau betul i jeles ni hihihi...
tapi i antu durian!

Haizales said...

dear, i doakan semoga tercapai hajat..kalo betul mesti comel sbb ada baby yang suke kan durianz :)

snowiffy said...

to all : amin amin amin..TQTQTQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget