There was an error in this gadget

Monday, July 20, 2009

ali @ 13


da lama sgt i nk cari shot yg best utk dptkn kesan dramatik food kt ali @ sec 13 shah alam ni. sllu mkn kt sini, n sllu gak lupa nk bwk camera or batt camera da flat. but today smuanye lancar n i got this shot for memouth-watering kan uols. i rasa chef dia ni ex chef hotel kot? kenapa i berfikiran begini ? ini adalah krn food presentation yg sgt kemas dan salad serta french fries yg dibuat adalah standard food kt hotel. p la cuba. mmg bebaloi tau!

HIM- lamb chop w black pepper sauce fr


HERS - grill chicken in black pepper sauce

3 comments:

badakbiru said...

hoh...u make my mouth also watering la..
kat mana restoran ni.? leh share tak..?
by the way, nice to meet u..do visit my blog too ya..;)

snowiffy said...

hi b..biru: restoran ali ini terletak di tadisma business centre opposite ptpl n msu college sec 13 shah alam. its my pleasure meeting u here ;)

eynda said...

Selalu makan nasi lemak & nasi campur je kat kedai ni....western food tak pernah try lagi :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget