There was an error in this gadget

Tuesday, June 16, 2009

its all urs...


Hi Peeps!!!
The
STOCK ARE FINALLY HERE n more to come!!!

For those yg suke baju yg ada Logo, Horse, Flag, Number, Colourful, with funky design, grab the chance own at least
ONE or MORE
Ralph Lauren polo tees
from the collections below :-

1967 yatch polo
1967 match polo
big pony polo
flag polo
crest polo
player polo
number polo
r.l.y.c polo
blue label
black label

Revised Price

RM150/pc SHORT SLEEVED
RM180/pc LONG SLEEVED

To All Buyers, ,Thanks fr ur support ya!!!!



9 comments:

::The Shopaholic Tauke:: said...

yanie...i want..i want....mcm mana nk pilih ni??

Anonymous said...

just asking...mcmana i nk beli...am interested....thx dear

::The Shopaholic Tauke:: said...

yanie...i nak baju hijau belang kuning tu...ade lagi tak?how bout the size?

C!kpuanmuda said...

babe, email la kat i semua yang saiz xl.. ke, yang 3 u mms kat i tu je yang saiz xl?

Anonymous said...

if tak sure size mcmmane?..yanie bwk byk2 then baru pilih masa tu bole ke?

-jaja-

Mrs Taz said...

yanie , email k.zia ye turquoise0007@yahoo.com.my

nak beli untuk my son wat baju raya hehe

jane_doe3328 said...

camne nak tau size ek?

gEe said...

camner nak order ni..i nak kaler biru ada line putih sikit tu...mcm mana nak tau size dia ek..

Nurhayati said...

nak size s!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget