There was an error in this gadget

Thursday, June 18, 2009

carlos d' mexican canteena, pavilion


yeeehaaaaa....


bukti hanya kami berempat je;)

d starter - beef nachos

verde punye

nini nye

kite punye

fynn nye

smua punye

entry yg hampir basi n thanks to Niniyg sgt pantas meng'upload' entry outing ini, secondly verde yg mmg terror dlm bab describing details about d outing, fynn yg agak suam2 update entry ni n the worse moi yg mmg lembap nk update psl sibuk dgn business baru ni...sorry guys :)

utk tidak menghampakan peeps out thr, here r some pix captured time mkn2 wit the lovely ladies on earth!!! ceewaahhh!! with the kepala ke'gila'an yg terserlah sampai gegar satu carlos dgn suara hilaian awek-aweks ini dgn crazy jokes. enjoy the pix ya :) and fyi budak 'mars' yg verde mentioned tu behave tahap gaban when i went there with hubby the next day ok. cayalah!!!

7 comments:

Ninie said...

at last..update pun hihi...mmg best outing ari tu..mmg tak puas jalan2 jamu mata & makan2...nanti blh dating lagik!

:: vErde+hAzizi :: said...

KAH KAH KAHHHH...
"time kasih kakak"
muahahahhahahahhahahahhahha

Mrs.Nury said...

yesss u ols memang lovely n gorgeous.Suker tgk u ols in other word admire lah :)

Akma M.Rudy said...

jealous..jealous...sana sini dating wif gf! saya nak ikutttt jgk! huhahhaaa

Fynnaz said...

Akhirnya update gak. Mine pun suam2 skit lah kekeke.

Pic kita mcm ada aura jer Verde. Hahahaha.

*P.u.r.p.l.e.P.l.u.m*Store* said...

Want to buy designer bags at great bargain? I have Prada & Gucci on sale now.

Do visit my blog:
http://mypurpleplum.blogspot.com/

TQ :)

snowiffy said...

ninie : yes! finally berjaya update ini entry ;) mmg tak puas la nini. nxt time kita plan lagi ok

verde : timacih daun keladi

mrs nury : nxt time kalau nk join, leave us yr contact no. bole meramaikn majlis ;) i loike!

akma : jom la join on nxt gathering ok. u r most welcome je ;)

fynn : yala fynn..mmg ada aura ke atau camera ku yg buat hal time tu (confused)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget