There was an error in this gadget

Monday, June 29, 2009

aku gurldix


i ni mmg jenis yg vain, jadi....peduli la apa org nk kata kalau i mmg adore style adik kikin ni. for me she's a trend-setter for 'ge-diks' ladies ber-tudung out there. mmgla i x termampu nk habiskn duit beli baju polo ori yg bermcm2 design n cepat pulak tukarnya mcm pasangan tu cos depa tu da tahap millionaire. (if ada $ pun, takyah nk membazir beli baju cos bukan org dtg tanya~dik, baju u ori ke tak n bukan ramai sgt pun yg berani/ tegar to spot the difference between handbag n baju but handbags haruslah ori ye adik-adik~satement utk kepuasan diri sendiri (anyhow h/bags tu kita xde campak dlm washing machine but baju yes!!! rasa x bebaloi beli shirts mahal2 pastu campak dlm washing machine n that's y i hve solution fr all the Ralph Lauren lovers utk buy yg murah but still berbaloi utk bergaya an bole di basuh tanpa was-was)

akhirnya jadila i pusher RL polo pun da kira ok cos $$$ ada masyuk juga. wink*

here presenting my pose vs kikin yg mmg ternyata jauh panggang dari api cos she's more adorable to compare dgn moi ni. sukati mak la nk pose camne...yg penting mak happy. sila jgn muntah darah ;)

kikin vs moi dgn dvb shades...voleyy!!!


7 comments:

Ninie said...

babe! lama ku tenung pic ke-2 tu..mcm pernah nmpak...sekali pndang mcm ekin, 2 kali tak, 3 kali emik, 4 kali laaa u babe! caya la!

jane_doe3328 said...

tenggelam muka kak yanie dek spek itam itu :)

snowiffy said...

ninie : hahahaha....jgn jelessss!!!!!

jane : mmg tenggelem habess cos 1stly dagu akak tak panjang, 2ndly idung akak x tinggi..huhuhu

The Queen Bee said...

nice sunnies!! kat mana u beli lawa giler!

Abrahyn said...

wah, sebijik cam ekin...
i pon kan sebenornyer kan...adore sgt ngan ekin tuh...tu yg nk sgt beli your T tuh...ahaks!! nanti kite set time ye babe!!

snowiffy said...

hanis : hehehe cun kan dvb shades spring/summer 2007. kat kedai da xde ;)

haida : kita serupa!!! ok roger2 nnt k :)

dehouseofbeauty said...

yanie, kalo nk tudung ala2 ekin yg lebey murah n kualiti kain exaclty sama mcm arian*, mehlah jenguk my blog http://dehouseofbeauty.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget