There was an error in this gadget

Thursday, April 16, 2009

DVB summer/spring 07


I saw this while browsing DVB eyewear collection. sexy banget??? its chic, stylish n so unique!!! i lurve the shapes!!! mana nk cari yg da out-dated ni??? i prefer in below color ;)




wehuuuu...sama tak? POsh version muslimah ;)

4 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

eh babe...bukan u dah ade kan one sunglass more or less camni gaks...klo tak silap i laaa...

Zihan Naszeri said...

memang stylo la babe..
tapi i kalau nak beli mesti i nak cari yg tak dapat mengembangkan tudung i..

for me kalau kembang tudung,teros dah tak stylo shades tu..hehhee

snowiffy said...

verde : lom da lagi la design ni. d rest tu gucci round. square shapes lom ada lagi. CD laks da kena rembatsss smua..hehehe

zihan : myself kena cari yg betul2 ok cos m having problem wit my long eyelashes ni. i will go fr those lense yg jauh dr lashes ni cos kalau x, dia akan jadi mcm wiper keta tau LOL

Anonymous said...

http://ukgoodies.wordpress.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget