There was an error in this gadget

Wednesday, April 22, 2009

AH Perry bag


tak tau kenapa but lately ni m craze over the OUtDAtEd bags, shades, shoes, blouses n maxi-dress. i've bought few maxi from the closet boutique n some from d curve flea-mkt to mix n match with my tudung 'ekin'. tak tau kenapa, but hormon ni tiba2 je 'tersuka' benda2 lama. sambil tido pun bole katam the mini booklet 08 by Anya Hindmarch yg ada pix cik Claudia Schiffer with her AH' perry' bag n ballerina shoes. gorjes sungguh! hatiku berbisik. lama da bag ni keluar but baru skrg i jatuh chen-ta. how i wish ketinggianku sepertinya. pakai apa semua nmpk cantik kan kan? alahai nama pun supermodel mmg sgt layak la dia! i dont find anything special abt this bag when i first saw it last year, mayb belum sampai seruan, but bila tgk lama2 pix ni, i mula angau carrying d bag sambil window shopping oh lala owh!!! alangkah bestnya berangan~ KERANA `BERANGAN` itu adalah PERCUMA!!!. apa2 pun yg paling best, beg ni da off-season so bole dpt murah2 jika dipesan online frm UK n i rasa ianya satu 'pelaburan' yg bijak di zaman recession ini. apa kata survey?!?!???...

m'sia price is rm4,900~mahal kan??? after discount 50% =rm2,450
uk price is pnd620 and sale pnd315 minus VAT straight + pnd50 shipment = rm1,760 shipment 3 working days via DHL.
so...apa tunggu lagi???

hurry guys!!! u can ring Anya Hindmarch flagship store in the UK : 00 44 207 838 9177 and email to the friendly SA named mayumi@anyahindmarch.com . she will assist to yr request. owh! dont forget to provide yr credit card + details + code and mailing address too. no regrets...cos i've received mine on time and thanks to *tut* for the tips on purchasing bag frm the UK with confident..cewaahhh!!!! promo la pulak and congrats on yr new baby blueee babe!!!(faham saje la ya ape dia)

urs truly ~ the next becky bloomwood

-google-
claudia's wearing 'boeri' sweater n carrying 'perry' bag by AH

7 comments:

Mrs LVoe said...

bole dpt murah ker sis?

Fynnaz said...

Apa lagi babee??!! U know how kannn kekeke. Dont put the blame on me hahaha.

jane_doe3328 said...

how murah this bag can be??

:: vErde+hAzizi :: said...

ape lagi babeeeee...call laa bicester...mesti dpt lg murah ;)

naddy said...

sungguh "bahaya" info ini ahahaha

Fynnaz said...

Hahaha baru pasan portion tu. Anyway thank you! Again saya tidak bertanggungjawab sekiranya sesiapa menjadi seperti Becky Bloomwood hehe.

(Yang buat2 paham) Hahaha.

aiesya said...

oh my! i was in love with this bag too!! but mase tgk kat gardens..its a bit too big for me..plus kat malaysia nyer mahal amat..!! hehehe... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget