There was an error in this gadget

Monday, May 18, 2009

si dia meroyan lagi...


ntah kali yg keberapa dia berkunjung n bertempek kat blog ni, baca sambil mengurut dada n bersemangat tinggalkan komen. commentor 'tegar' rupanya si dia!!! ckp la apa ko nk ckp cik kiah oooiii. aku peduli apa!!! at least aku da tunaikan mana2 bayaran yg patut pada zakat, sedekah dan apa2 lagi. sudah juga menyumbang kpd rumah anak yatim dan rezeki selebihnya tu aku beli la bag ni. apa yg kau risaukn sgt cik kiah ooiii. btw rumah anak yatim kasih bestari di subang tu baru ku kunjungi, kau bila lagi??? jgn asyik nk menempek kt blog ni n meroyan tak tentu pasal. beristigfar la cik kiah oooiiii!!! btw kim salam PZ n sepapatnya kerabatnya sekali kot tak pepasal kauorang kena banned lagi..
.aduss terlebih sudah!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget