There was an error in this gadget

Monday, May 18, 2009

confessions of a shopaholic


utk memuaskan hati semua pembaca n commentor tegar ini, dengan sukacita dimaklumkan bahawa saya TELAH BERHENTI dari sebarang pembelian BERBENTUK BAG setakat ini (dimaklumkan ya...UNTUK SETAKAT INI pada usia 34 thn ini). dan update entry berkenaan bag yg sediada akan tetap dikongsi.

Insyallah berkat doa saudara saudari, nafsu itu dapat di'transformasi' kepada hal-hal yg lebih berfaedah. Yg baik datangnya dr Allah swt dan yg buruk itu dari ke kilafan diri saya sendiri. tetapi nafsu jahat saya kadang-kadang tidak dapat dibendung. maafkan saya :(

6 comments:

croft said...

takper la, sis. Lepas ni jangan akak privatize blog ni sudah. susah la saya nak drooling beg2 baru...huhu.

p/s: saya pembaca tegar...maleh nak disclosed. suka baca...tak reti nak comment.

Baiti Mustafa said...

some people are just so irritating la..

kalau tak suka, sila tekan the X button the top left corner..nobody is holding u at gunpoint to read this blog or anyone's anyway..

to yani,i don't think u have to justify ur purchases, nor do u have to tell them about what u do with ur RMs..it's non of their business anyway..

mommyct said...

eiii...sapa yg pendengki sgt tu.
Jgn privatise ye..i silent reader (yg dah tak silent..eheheh)..

Err..kalu takmo beli bag pun at least citer lah bag2 yg u suke...ur taste best arrr..

Mrs LVoe said...

hang it there sis. buat xtahu je.. org camnie smpai bile2 xkan puas

Betty A. said...

tp u still blog bout ur bags kan....???

that's the one im waiting...hehhehe

lyn said...

I'm one of ur silent reader... sblm ni syok je baca, malas nk comment... tp seronok. Lg satu dpt mcm2 info frm ur blog. So I pya nasihat, biar lh diaorg nk ckp apa... bkn blog diaorg pn... nk baca, baca. Tak suka jgn msk blog ni lagih... Tp dia ttp baca n comment maknanyer dengki & iri hati lah tu... just leave it my dear... take it easy...take a deep breath n let it go... have a nice day...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget