There was an error in this gadget

Monday, March 2, 2009

tepanyaki @ fuji


Lepas kerja, m blank... tak tau nk dinner kat mana? Selalu sgt makan kt JLC Sek 13 (Jom Lepak Cafe) owned by Linda Rafar n hubby dia yg kacak si Syed tu. ~ I mmg suka mkn kt situ mainly becos the food mmg sedap! goreng2 ala patani dia mmg kaw! semua menu dia terasa bila mkn n sambil makan kalau nasib baik bole cuci mata tgk Syed yg cute tu. Kekadang dia dtg meja amik order. Alahai mmg sweet!!! Sllunya i x bersendirian mkn kt sana cos ditemani hubby. Next entry i bubuh la apa menu yg ada kt sana ok but satu mlm tu terasa nk mkn tepanyaki, so we went to sakura fuji @ plaza masalam layan japanese fd. Termengah-mengah nk habiskn food dia psl rasanya mcm banyak sgt! takan la si jepun makan byk camni ek? tapi bila menyaksikan 2 japanese seating next to our table mkn n pesan menu tak ingat...(lepas..satu..satu menu) adoiii..Rupanya diaorg makan byk jugaa!!!! tapi camne bole x gemok ya??? Any secret????.....


pose jgn x pose..

coconut ice-cream
cawa-mushi


chicken tepanyaki + miso sup n garlic fried rice
_________________
Sakura Fuji Japanese Restaurant
LG 4&5 Plaza Masalam
Section 9, Shah Alam

7 comments:

Ninie said...

fuhh sedapnya...i loike teppanyaki..btw,nmpak kurus la u dlm pic ni...

hy said...

lawa tudung u.. munawwarah .. ariani. or ... ? :)

KK said...

Dah nearly a year dok Shah Alam tapi lom masuk pon Plaza Masalam :P

Eh Restaurant JLC tuh kat mana yek? Area2 supermarket Hero tuh ker? Katanya restaurant Zul Yahya pon area situ gak

Anonymous said...

yummy... bestnya tengok blog makan-makan neh.

by the way.. u nampak kurus la yanie.. mesti metabolisme u tinggi..hehe

-tods-
p/s selalu tengok blog ni coz of the food. keep on writing

snowiffy said...

ninie: tepanyaki mmg best la! itu i dok senget tu amik sipi2 u yg nmpk kurus...sebenar i lebar gaks :)

hy : both pun bukan, i bought it from fiza collection stall dlm giant SA n its cheaper.

kk : pe kata u browse SA area ni. mmg byk tpt mkn yg menari. kalo rasa nk cuci mata bole mai sec 13. byk cafe artis ;)

KK said...

Malam nie nak gi jenjalan ngan hubby kat Plaza Masalam. Nanti I try2 ushar this restaurant :)

snowiffy said...

hehehe...good luck n enjoy ur meal ok! m happy to introduce all these places to u guys ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget