There was an error in this gadget

Monday, March 2, 2009

EEeeee.....series!


M pretty sure, ramai da pakai hp ni but tahun ni baru I merasa pakai Nokia E71 ni. Tu pun bukan I nk tukar sgt but memandangkan Nokia 6500 i seakan nyawa-nyawa ikan utk memberikan servisnya setelah ntah kali keberapa jatuh terhempas ala-ala 'kamikaze' dengan sedih i gotta let it go @ rm350. Trade in yg lama n tambah 1k utk yr baru ni. Hopefully yg ni tak jatuh lah ya. Jenuh nk tukar yg baru laks...sob*sob*


4 comments:

Fynnaz said...

Yanie,
Okay tak hp tu? I'm thinking to upgrade my hp lor. How much u bayar for that E71?

snowiffy said...

hi fynn..ok sesgt!!! cuma kecik la screen dia compared to blackberry bold. Bought @1,350 in black. Kedai ni kt plaza masalam. tat day diaorg ada 2nd hand blackberry bold age 2 wks @ 1.4k je silap i x book awal n org lain da sambar! at last amik ni je :(

Fynnaz said...

Really?? 2wks Bold for rm1.4k?? Wow! Mmg takde rezeki ler tu. Apa beza E71 n E63 yer? Appearance nampak sama, function wise byk beza tak? E71 dah turun harga n E63 cheaper few hundreds. Tgh survey lg.

Eh anyway skrang tgh sale so jom dating bleh shopping! Esp tops!

snowiffy said...

fynn : i've tried E63 to. So plastic la. x solid cam E71. baik. latest E71 came in 2gig n E63 one gig only but d feeling letak kt palm tu mmg lain. The choice is urs gal! hehehe..shopping ek!!! bilerrrr???? i ON je. Minat trouville white tu let me knw ok. Price bole discuss ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget