There was an error in this gadget

Wednesday, March 18, 2009

guess who???


(saya tidak pasti bila gambar ini diambil, mungkin before/after married, jadi isu tudung tu??? ..maaf ya, i have no comment) yg pasti I suka koleksi h/bags mereka

Hey dude! I found this pic while blog hopping, enuff bitching abt the million ringgit spent on the wedding, jom teka yg mana satu Mrs Mawi? Walau apa pun, saya sgt suka cara fashionista ni b'gaya :) dan men'recycle' harta benda sesama sisters (tak lokek kan) dan ternyata aset mereka adalah lebih dr kita (saya tak pernah sakit hati~ malah tumpang seronok tgk anak Johor ni berjaya di usia muda)- sesungguhnya Tuhan telah menetapkn rezeki kpd semua anak Adam dengan cara usaha mereka sendiri.~ siapalah kita utk mempertikaikannya ya n sentiasalah kita bersangka baik sesama manusia.

4 comments:

Mrs LVoe said...

bukan Mrs Mawi pkai tudung ker?? ermmm

naddy said...

ehh tudung ddia dah hilang kah? ehehehe

C!kPuanMuda said...

funky

naddy said...

that's wht i thought too eheheh ke ni gambar lama?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget