There was an error in this gadget

Monday, March 16, 2009

an evening to remember...


Setiap kali makan di sini bersama hubby, selalu sgt I berniat nk jumpa tuan punya kedai ni~ tak kisahlah walaupun sekali! Kadang-kadang tu sambil menikmati fuwa-fuwa kegemaran bersama susu segar, I berangan Che Det tiba-tiba muncul.

Alhamdulillah, rasanya god answer to my prayer bila ditemukan dgn pasangan ini sewaktu hubby suggest to have coffee at The Loaf Pavi last Saturday. Sempat juga I posing. Memang betul! bekas PM kita ni seorang yg humble dan tidak lokek dgn senyuman n no 'bling bling' at all on his spouse except the small Ferragamo Tote which mereka sgt la down to earth. Rasa nak menangis pun ada kerana dpt berdiri di sebelah bekas PM yg byk memberikan inspirasi kpd negara sehingga Malaysia berjaya diiktiraf antarbangsa.

Terima kasih Che Det atas segala usaha murni membangunkan Malaysia. Tiada kata yg dapat diucapkan di atas jasamu kepada Malaysia. Ini yang membuatkan saya excited mendapatkan Buku Che Det dipasaran. (anda bila lagi)




Professor Dr. Hafil UiTM tidak melepaskn peluang bergambar



6 comments:

C!kPuanMuda said...

saya sayang kedua-dua Tun!

Fynnaz said...

Wahhh matchy lah awning tudung mu dgn pleaty itu! I love blue and I love jeans! So sesuai gak kan pleaty tu dgn saya...aiyarkkk! Kekeke.

anis said...

anis tiap2 tahun kalau raya balik kedah mmng pi umah Tun..coz pakcik anis ng Tun kwan..pakcik anis tue ex menteri besar kedah dulu..osman aroff...tun nie mmng baik.kelakar n baik hati..

Farah_W said...

bestnye dapat jumpa our idol nie kan...i dah lama teringin nak jumpa or terserempak ngan Tun Mahathir dekat2....last jumpa masa Tun dtg ke Uitm masa i study dulu...tu pun jauh

ZA said...

Eh eh, tingginya Kak Yanie. Sama tinggi dengan Tun M.

Mrs LVoe said...

sha suka Tun M. cepat tul dia bsara.

amboi3x.. dh mlaram bag baru. btul kata fin. matching gn tudung :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget