There was an error in this gadget

Monday, March 2, 2009

crossroads @ concorde






When was d last time we watched liveband???... lupa da but kali ni tetiba je hubby ajak pi crossroads @ Concorde KL. Saje layan... Out of 3 bands performing that nite, hanya 1 philippine band ni yg powerful dr segi vocal n showmanship! The rest tu so-so la but yg buatkn kita bla x sebelm tamat show pasal ada la sekumpulan maid filipino n macik2 (datin-datin or perasan datin kot) da mula buat 'line-dance' beramai2 depan stage tu. Adoi potong stim betul laaarrr.....takpela biarkan mereka enjoy! jadi kami permisi dulu ok...takan nk join d crowd la pulak! hehehe....

5 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

sorry couldn join u guys that niht ;(
insyaallah next other time k ;)

snowiffy said...

verde, x pe babe! there's always next time ok :) but tat nite we had fun dok tgk aksi2 maid filipino lepas geram ~ berdansa x hengattt!

pearlEJ said...

my favourite place utk lepak2 dgn mr. hubby kalau pegi kl... :)

u dah balik kl ker?? so sorry sbb hari tu 1 minggu i tak on blog.. i tak sihat... n last week pula i ada kat kl dari monday sampai friday... hope dpt jumpa u lain kali ya...

snowiffy said...

EJ : hi darl! ya la tunggu gaks reply dr u n verde da txt me yr hp no. get well soon ya. xpe la nxt time ada jodoh kita jumpa either di KL or penang ok :) berat bdn i da naik..sedap mkn kt sana..hehehe

ya said...

i go to kitchen to find foods everytime i see pics in this entry. very tempting..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget