Tuesday, March 24, 2009

boetie LV


Coming soon...on May!!!
Can't wait to see and hold this lovely piece.
Sape nk ikut?!?!





owh sudah pergi LV klcc wit verde, sudah pegang n sudah peluk..but still y mahal sgt? n reason given psl material tu lembut skit n ringan + vachetta byk~ but fr me mcm da season abis la, mmg lembut but still rasa mcm da lenjan abis beg tu. (tak puas ati ni)

kalau dapat best jugak!!! wish me luck ;)

6 comments:

Mrs LVoe said...

sha!!!!!! so beautiful.

Anonymous said...

dah kuar dah sis..ive checked it out at BB LV boutique last week.. Boetie PM cost at most 7K++..

Mmg la jatuh cinta at first sight..
tgh berusaha sedaya updaya kumpul duet nih..

kaezrin said...

i will keep on dreaming of these..lawa sgt but its already 4 figure in pound...adehhhh sakit bahu makcik...kakaka

btw yani kalau u beli i nak merasa sekali test boleh????

Shopaholic Mama said...

Oh yeah, its really nice isn't it?

Anonymous said...

i tgk smlm kat lv starhill dah ada... tp not to my liking, i pun tak tanya da price...

snowiffy said...

sha/anon/kaezrin/shopmama : yup! its lovely!!! especially tang pleated tu. ouch!!! my bad la cos x perasan da sampai KL. anyhow,enjoy d pics ya!!! might hop in to lv ths wkend, saje nk peluk2 dia..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...