There was an error in this gadget

Tuesday, February 17, 2009

belated wed-anniversary


Normally ppl will go for candle-light dinner sambut anniversary but I think that was too common as we also did it on previous years. Utk sambut 3rd yrs anniversary kami, I made a special request to hubby (since dia mmg bukan kaki karaoke n mmg x suka menyanyi utk men'yumbang' suaranya di karaoke n dalam tempoh 3 tahun ni pun kami x pernah berkaraoke dlm bilik tertutup berdua-duaan, jadi pd kali ni I minta sgt nk ke sana. So our place adalah tempat pilihan umum bersuasana rumah + ada buffet (cos I tak suka berkaraoke di tempat yg menyediakn 'ayam-ayam' hidup) So mana lagi kalau bukan di RED BOX


lagu 'widuri' u nyanyi sedap la...finally keluar juga suara *emas* dia tu...


13 comments:

NUR ZIHAN NASZERI said...

hai yanie..

me like jugak ke red box...bukan nye nak nyanyi sgt pon..but their buffet is sooooo yummmilciouus!!

but i prefer yg kat pavilion..

The Queen Bee said...

i love redbox! food dia mmg boleh tahan kan?! wah nyanyi lagu widuriii tu, hehee

:: vErde+hAzizi :: said...

HAPPY ANNIVERSARY DARLING!!!

wish u both wonderful marriage years aheadddd!!! ;)

Shopaholic Mama said...

Happy Anniversary Yanie!

Wishing you & hubby more years of togetherness & happiness!

arie:) said...

Happy Annie!

Mrs LVoe said...

An anniversary is a time to celebrate the joys of today, the memories of yesterday, and the hopes of tomorrow.

Happy anniversary dear :-)

Hope u have a wonderful time with ur beloved hubby.

p/s: redbox is nice place

~mAr~ said...

Alah.. sikit sangat la gambarnya. Tak puas tengok.. Hihi
Anyway, Selamat Ulangtahun Perkahwinan. Semoga sentiasa bahagia. :-)

snowiffy said...

zihan : yup! i also prefer Redbox Plus @ pavillion but jauh sgt nk ke KL, so we had it @ the gardens je. foodie mmg seddaapp!!!

hanis : smua suka buffet @ redbox cos its refillable. tu yg best! how i wish drinks pun bole refill. hahaha

verde : thank u sooo MUCCHHHHH babe!!! Amin ya rabul Alamin

$hopaholic Mama : timacih bebyk! Moga yr jodoh + hubby everlasting jugaaaa...

Arie : thx fr d wishes dear.

nisha : TQTQTQ!!! dear Redbox tu kira paling OK n CLEAN but i wud say Vegas, Bintang Palace n others r way better but tpt2 tu served "ayam hidup". tu yg poting stim nk gi.

mar : tu la..sibuk nyanyi sampai lupa nk snap pics lebih2..huhu TQ dear

Ninie said...

Happy anniversary to both of u too....ni kat Pavillion ke? bestkan Red Box..lagu dia pun byk yg baru2..

naddy said...

happy anniversary... wishing you & hubby many2 more happy years together...

Fynnaz said...

Happy Anniversary!!!

Erkk Fin tak reti karaoke gak. Never in my life caya tak? Hehe.

Ami said...

Hi Yanie,
Happy Anniversary to you and hubby :)
May your marriage is forever blessed,insyaAllah.

snowiffy said...

nini/ naddy/fynn/ami : thank u so much darling!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget