There was an error in this gadget

Friday, December 9, 2011

Slim Shaddy!!!


Aslkm peeps..

I wanted to share my very own testimony for months but tak sempat cos ter-sangat busy dengan project baru...ya project Happy Life!
busy is good ;)

i started taking Bios Life Slim in mid 2011
bukan tak bersyukur dengan bentuk badan yg sedia ada tapi tula problemnya...muffin top, love handles, flabby lengan & big hips buatkn I jadi low self-esteem aje

hasrat hati da lama sgt terpendam nk sgt pakai skinny jeans mcm remaja lain! remaja yeeee hehe *puke*

dalam hati selalu verangan..alangkah bestnya kalau i dapat modify skit body ni without going to slimming centre, pakai corset that will turn my face hijau which m very uncomfortable in it :( mmg sgt tak selesa... do u agree???

i just wanna b slim naturally wo any pain ok!

m not so worry abt my waist cos mmg pinggang kerenge i have hehehe *puke again*

ok, nk dijadikan cerita...

i disapa one fbian on ths pdts. orange color box tu looks catchy and issit tasty???
mcm menarik but betul ke bole SLiM??? skeptical me...

okla ...since m desperate nk SLiM at the age of 36 yrs bukan skinny skunk gile babas...
cukupla dapat masuk Dorothy Perkins ke, Top Shop ke Miss Selfridges or BEBE and shop for the skinny jeans! hehe

why skinny jeans?..cos da tgk ramai sgt looks good in it! hati harus meronta!

kla..order made n i singup for business straight away @ a very affordable package!

Surprisingly! mmg betul u...the process tak langsung menyakitkan! no diet! no starvation!

i feel more energetic n healthy yala..mcm ada hormon endrofin dlm badan cos badan terasa ringan sangat-sangat. I asyik2 senyum je along d slimming process ni cos tiap2 hari ..bila jumpa ppl, they said.." eh u look good la babe, slim! glowing, mude..apa u pakai?" muka radiant je takde makeup...owh!self esteem da naik balik!

tau2 je..i lost inches! esp bahagian hips and lengan
double chin pun da mula reduce..n almost gone in just few months.


this is me 10yrs back...
47- 49kgs..how i wish u could turn back time!

from left to right
in 2003..it was such a prosperous year for me
hati berbunga2 masa bercinta n after that kawin!
2011 walaupun tak berapa naik tapi still..my face looks chubby esp chin area

the last pix..with SLiM my double chin gone! forever and ever...

when i look at my old pix nak tergelak pun ada! masa tu umur i still muda, early 30s je dgn baju ala2 macik to cover my muffins top!
but i guess my body fats masa tu adalah utk org yg berumur 40 or 50 kot..seram jugak!
early 2011, still chubby skit..berlekok jugak sana sini..lengan still besar kan kan

overall...i cud say, mmg still ada water retention dlm badan tu mcm org baru lepas mengandung!

miracle happen! Bios Slim betul2 merubah hidup i as my body fats is now for age 22 yrs aje @ 49kgs! happy!..body feels lighter, skinny jeans da bole main pilih aje size UK 6-UK8, my face looks more ceria and the best part....when i share with ppl about my youthful secret... money started to flows in!

Alhamdulillah...not only i feel healthy but i hv more flexibility now to tentukan sendiri masa kerja and my own income ;)

buzz me to set a date and i will share you my experience + Happy Life Project !
u too can have both!

call/pm

yani
012 2048141
yanihamdan@gmail.com


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget