There was an error in this gadget

Wednesday, December 28, 2011

Dafi & Marsha AF bercinta???


Hampir 5 tahun kami berkenalan....

eehh! bukan i dgn Marsha or Dafi ya...hehehe

maksud i perkenalan dengan founder Scoop Ms Melanie & Charmine. Mereka berdua ni mmg peramah dan butik mereka jugalah jadi tempat I bersantai2 cuci mata bila da takde kerja :)

seronok juga tgk gelagat org yg keluar masuk butik pre-loved ni, ada yg ala-ala diva, datin2 yg bwk handbags masing2 utk dijual murah2, takde lah murah sgt pun harga still ribu-riban, ad yg saje dtg tengok2 handbags, ada pulak datang mmg nawaitu nk membeli n ada juga yg beli kasut2, shades, accessories etc...mcm2 ada kat sini. datang la ya...

okla...dipendekkan cerita, sewaktu sharing Happy Life Project dgn mereka berdua ni, haaa! kita nantikan perubahan Melanie n Charmine ya..tungguu!!! pasti selim melim nnti *winks*...opsss! tiba2 pintu kedai dibuka...

masukla dua org artis ni...sape tak kenal kan...kalau uols mmg peminat Akademi Fantasia..eh, Melanie pun kenal diaorg ok...she said "yanie, tat's AF artist lor!" LOL

nama pun artis kan, bila da artis tu, maka haruslah dengan rela hati diaorg bergambar dan senyum terpaksa vila peminat nak bergambar...hehe

both are so sweet, kalau betul2 bercouple pun tak apa ;) diaorg ni peramah ok


sweet kan Marsha...wo makeup (aiyo! tak envy ke tgk body dia??? kalau uols nk jadi mcm dia, jom make a date with me for Happy Life w Bios Life Slim ;) kerana....hahaha

badan akak pun apa kurangnya...kan..kan..slim jugak da mcm Marsha! wehuu da bole jadi artis ni..*puke*

well....apa2 pun we had a great time @ Scoop. lepak2 borak2 rileks2 ..seronok rasanya bila da tak terikat dgn kerja ofis...kalau tak harus panas vontot duduk ofis tgk muka boss n gaji samala jugaaa..kerja 8 jam sehari berapa ratus hari setahun, berapa ratus jam terikat dlm jammed..kadang2 terovertime nk kejar dateline etc... nk kena capai target marketing etc..pening oooo...sudahnya! bila dapat secure project..bos yg makin kaya n kaya n kaya...

skrg tidak lagi...i bole tentukan berapa byk i nk buat dalam sebulan n masa lagi la flexible, byk masa utk family, kwn2 n bizness. tak rasa terikat pun dgn sesiapa... akhirnya! dapat juga apa yg diingini hampir 13 tahun jadi hamba abdi

mahukan flexibility di tahun baru???...jom kita jumpa utk Happy Life ;))
buzz me ok :)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget