There was an error in this gadget

Sunday, November 13, 2011

Yummy Bun!


salam peeps!

these entry is specially made for my silent reader (u know who u are ;) yg request about camel bun! utk pakai tudung...

byk sgt keterangan etc berkenaan dgn bun ni but yg pastinya, bila ada bun ni, ianya membantu tudung agar tidak menggelonsor ke belakang atau dgn kata lain sesuai dijadikan 'stopper' pd rambut kita yg bertundung esp those yg berambut botak atau sikit atau pendek ;))

entry ini sekadar untuk berkongsi bentuk2 bun yg sesuai dipakai, harga serta tpt utk dapatkannya!

my collection... tadaaaa!

my favourite are the soft blue and violet chiffon ribbon!

bought from booth kat flea market D Curve (pasangan suami isteri yg jual ada few sizes n i suka size yg BIG - price rm25.. add fb : safuralifestyle Shop

yg blue color bentuk bunga tu rm10 aje at Berjaya Time Square

yg gebu besooo siap bling2 soft brown tu dari Berjaya Times Square juga rm45 (ni XL size..bila pakai ni rasa, kepala mcm berat gileee! seriously besooooo ok! sesuai utk org yg bdn XL)

yg mcm rambut pelesu tu...i bought from Jakarta, texture ringan gile! sesuai kalau pakai dgn selendang je. kalau pakai dgn tudung, maka rambut itu adalah kelihatan amat kemek dan jadi leper...

so...its ur choice to choose mana yg sesuai dan berkenan di hati ya ;)



cara storage bun ni senang aje,
clip pd hanger n gantung dlm wardrobe utk pastikan texture bun tak kemek n sentiasa gebusss! presentation i da mcm bagi resepi masak la plak. ahaks!

selamat mencuba :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget