There was an error in this gadget

Wednesday, June 15, 2011

Fashion for Valet....boleh???



assalamualaikum & selamat tengahari semua!
da lunch ke belum? makan apa ya tadi?
i cuma makan nasi kandar kuah campur yg mabeles bersama telur sotong yg gebus di Spring Nasi Kandar nearby office, kenyang sudah n sedap dibilas perut dgn air teh O limau panas...erkk alhamdulillah.


ok balik office ni, rehat2 kan badan sikit duduk dalam aircond. diluar tadi panas yg amat.
sebelum I stress balik utk mengarang contact report for my boss, mari kita cuci mata dgn my favourite choice in FashionValet

jom kita mulakan get...........set.......go!!!!



my choice of necklace


my choice of bolero(s) suka both...cepat beli! ;)



my choice of tops smua yg safe color


puff sleeve like powerpuff gal

pu3 kalau slim pakai ni cantik ok!


owh yg ni pun. seksiii


ni cun cun cun!


ni simple! boleh dipadankan dgn tights.beading cantik
ala la la long pants ni...sway i dibuatnya! sexy n naive rupa dia :)


high waist ni pun nk bad ok! nampak kaki pjg je bila pakai

oopsss! Vivy peeptoe pumps tu takde jual ke???


ok! sekian utk jam ni! back to work ye puan puan.

kalau uols tgh free sgt, buat la online shopping n grab those before i terbeli ok! hehehe larrrikkk!!!

ok byk lagi kt sini ye ;P

p/s : vivy...commission for advert pls ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget