There was an error in this gadget

Tuesday, February 22, 2011

I am a sucker for....................TIERACKSCARVES




sejak da beranak pinak tiga ni....
i lebih selesa mengenakan tudung syria yg simple! *pls pm me to order k ;)*

paling penting ianya menjimatkan masa menggosok tudung bila da kelam kabut nak keluar n dah tak kena marah FOC dgn hubby cos bersiap lambat ;)

oleh itu, apa lagi yg nk dibuat pd TR scarves yg da terover beli ni? (some are still brand new)

so peeps!

watch out for ths space/ my salesblog for Tie Rack sales coming soon k!

c'ya


10 comments:

Tasya HMJ said...

dah lama teringin nak pakai TieRack..kalau akak jual within the affordable price,insyaAllah tasya amik.. :)

Anna Rizal said...

WAaahhhhhhHHHH...giler byk tudung tie rack u yanie... I pun suka TieRack, tp those yg chiffon material sbb snang pakai.. tapi material dia snang rosak sket kan biler kena dgn pin brooch.. and also licin..for me yg tak pakai anak tudung nie, tudung asyik gerak ke depan especially time makan.. :)

fiezachommel said...

I want, i want...do let me know.I'm a scarf lover....

yanie said...

tasya : insyallah. ada rezeki u nnti k

yanie said...

anna : i pun lately ni beli yg chiffon je cos mudah dibentuk n x yah gosok serious sgt. tapi tu la. bila ada yg lagi fast n simple. i opt to syria je .kkdg tu jeles bila tgk org lain cantik je pakai TR ni kan, terletak je kt kepala ;)

yanie said...

fiezachommel : ok tungguuuuuu!!!

Anonymous said...

salam..
bila nak update?
i nak beli ............
tq..hihii

Anonymous said...

ohhh .. i lovess TR ... i pun mcm u gak.. punya la byk koleksi TR dan masih mengumpul ..

u punya TR ada kesan lubang brooch tak?

insya Allah, i'll buy design yg i belum ada ..

nurul said...

Salam..bila nak update?
saya nak beli..hehe

Timmy said...

salam. i love TR too. interested. spread d news ya. tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget