There was an error in this gadget

Friday, February 11, 2011

Chillex with Dancing Queen


Sudah agak lama kami tidak meronggeng bersama...hampir setahun juga!
Seingat i , the last we had our anak beranak (daddy, mommy n dania) niteout was in Dec 2009..fooh! lama tu ;)

knowing my lil Dania, dia suka music! dia ni jenis happy go lucky!


we brought her to the hotel lounge after dinner fr chillex @ Dorsett Subang.



Just look at her expression and reaction bila dgr saja muzik!


mmm...looks good! whos' performing tonite...
ok! roh happening sudah mari! masuk badan n sudah mula groovin to the music ;)

see, i told u...she's d kinda yg mmg syok sendiri!

letih ok! confused la jugak dgn music beat yg mcm-mcm ada!
still on groovin mood! tapi y la itu mulut sudah muncung?!?!!!




uish muncung nya!!!

nk buat peace! tapi x pandai lagi dia...


Tahun 2011 menjelma, mommy tiba-tiba terasa gatal nak melepak di Concorde KL iaitu tempat bercinta muda-muda. ahaks!
kalau waktu single dulu bole la ajak frenscandal melepak sesama
tapi bila da berkahwin ni, ukuhwah family harus diberi keutamaan

maka, kedua mereka adalah mangsakeadaan yg yg diheret bagi tujuan ronggeng mommy!


nasib baik 'couple' ni agree temankan i! TQ laling

okla! bersemangat ni nk masuk HRC
kami berposing la dpn Havana

kunun nk layan liveband in HRC! apa gile?? bila da diukur ketinggian? maka si kecik ni tidak dibenarkan masuk atas sebab keselamatan *lap air mata*

pergi pulak ke lounge utk masuk Crossroad!
aduhhh sekali lagi kami dihalau kerana budak kecik tidak dibenarkan melepak
hanya remaja 18 tahun ke atas

aduhhh lamaa lagi tu Dania bole lepas to lepak kt sini,
mau berjanggut kalau mommy tunggu aiyooo!!! 15 tahun lagi??? ntah sempat ntah tidak!


ok la dgn perasaan hampa kami keluar dri Concorde yg tak 'kids friendly' ni!
nyampah!

tgk tu! Dania boring sampai sanggup dia korek idung tunjuk protes pd hotel ni!!!


takan la nk balik rumah awal-awal ni! lagipun weols da pakai cantik2, sungguh tak vogue ok kalau spent mlm minggu di rumah dgn menonton hantu mak limah balik rumahtv aje!

otak kami berfikir ligat......esp daddy la!
*ting* idea datang!!!

maka zasssss kami ke lokasi yg disuggest daddy, mana tak lagi kalau bukan lounge yg memang KIDS FRIENDLY in Dorsett Subang!


yes! kedatangan kami dialukan!
yeah! deko yg tidak berubah sejak 2009. daisy flower n some titbits

maka,bolelah si kecik ni duduk dgn tenang dan selesa....

while munchy her kudapan

n sambung tengok lagi!
sambil main peek-a-boo

dan jadi robocop juga!

mlm tu ada Liverpool match n daddy can watch his fav team playing!


Overall, kami sgt happy! cos all of us bole chillex dengan amannya di sini.

To parents yg nk bawa anak chillex, Dorsett ni mmg highly recommanded la, tak la bising sgt, s smoky n bak kata org SESUAIIII utk seisi keluarga!


phew! we finally retire for the day @ 1am. phew!
one happy face n one satisfied Dorsett customer ;)

2 comments:

Anonymous said...

u pakai tudung apa yer

yanie said...

yg mana satu? yg mcm macik2 tu tierack n yg hitam tudung syria biasa2 je ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget