There was an error in this gadget

Friday, January 28, 2011

smokey or smokin' eyes???


Salam peeps , how r u doing?

Well, for myself.. not so well this week. I was on medical leave for the past 3 days. ye- sakit! sakit kulit voley??? ya sakit di tahap yg u rasa kulit muka gatal sangat dan kering, tumbuh ruam2 kecil yang memeritkan disekitar muka dan bibir dan rasa tegang sangat serta rasa mcm terbakar. Bukanlah disebabkan saya menukar produk kecantikan ataupun apa2...Doc ckp allergic perhaps? tapi rasanya saya memang tiada pantang even makan seafood or watsoever. Kalau pantang pun, mungkin pantang nampak la...maka terus saya akan belasah habis-habisan kalau makanan itu sedap! But as far as i remember d last seafood I had was @ Muara Klang. Hah!!!


Kulit muka saya terkopek dan rasa menggerutu juga. Seramkan dengar? Dah mcm ular salin kulit or maybe kena buatan orang dengki haip! habuk dari aircond office yg da tak service setahun ;) mcm2 alasan la...

ok la lupakan pasal sakit tu kerana saya masih lagi dalam keadaan berkabung iaitu tiada secalit alat solek atau produk yg dibenarkan ditenyeh di muka ini.

pada saya, kesimpulan sakit ni senang je, ya...salin kulit maybe! untuk dapat kulit yg lebih halus mulus. haruslah berfikiran positif sentiasa.

Ubat serta cream Vit E sekarang adalah teman setia buat masa ini. Doakan saya cepat sembut ya! TQ

ok, berbalik pada entry tahun lepas ni click . Misi pencarian eyebrow set berakhir when a fren of mine volunteer to get it from me from the US.

maka dapatlah saya trim eyebrow yang dah bushy giler serta mencacatkan pemandangan mata.


thks lin for ths lovely stuffs. mmg cute sgt n i luv d sugarbomb smell, rasa mcm nk jilat je ;)


senang juga dgn compact set ni, smua ada...but i just tried d tweezer. yg lain2 tu blom ada keberanian lagi! takut pd resultnya nanti dari smokey eyes jadi smoking eyes plak :P

smells yummy! n i love d glowing effect after application

asalnya mmg order yang di atas saja but being Lin, dia mmg suka beli lebih2 so that kami pun bolela tumpang shopping skit2 dan hasilnya dapatlah 3 RL blouses for my Lil Dania n she loves all of it :)



2 comments:

Nadia Dzai said...

I love Benegit Smokin Eyes tue, perfect untuk tavel!! and am using Benefit Dallas for bluser, sbb I gelap dari youuu ;p ;p

yanie said...

babe, i envy la cara u apply ur eyeshadow. nmpk cun sgt! i sampai skrg x berani nak experiment cos mmg seram tgk effect dia nnti. so far beli beli n beli...pakainya x tau bila :'( btw ur chanel tu..hahaha sampai skrg i x cuit lagi tau. bengong kan! hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget