There was an error in this gadget

Monday, January 24, 2011

My beauty supplement ;)


Ramai dikalangan wanita kini amat mementingkan rutin kecantikan luaran dan dalaman.
Pelbagai jenama produk kini dijual dipasaran daripada semahal LaPraire or Lamer kepada semurah Fair & Lovely.
Fungsi kesemuanya adalah lebih kurang sama iaitu ntuk melambatkan proses penuaan kulit.

Saya ingin berkongsi tentang satu produk yang telah lama saya gunakan selain produk supplement lain utk mengekalkan kecantikan dalaman kerana saya percaya bahawa kecantikan asli yang lahir dari dalaman akan memberikan kesan instant pada luaran juga.

Kepada anda yang masih tercari-cari produk supplement yang sesuai, produk Swiss di bawah boleh didapati di Caring Pharmacy utk softgel dan clinic yang diiktiraf utk suntikan ampoules.

kesannya...mendapat berat badan yang stabil serta kulit yang flawless kemerah2an tanpa perlukan makeup tebal :) selamat mencuba!

Ampoules 5ml x 10 : rm8,000
Softgel x 30 : rm595

4 comments:

che'puan Idot said...

yanie,

if u could help la,,
sheep placenta extract tu, is it the halalan toyibban ek???
i dah lama mencari sheep placenta ni....
guide me pls, thanks..
p/s: envy your flawless skin, if this product is one of your beauty regime, i surely follow.
anything else?the other beauty regime??? thanks in advance

Pink Kouture said...

dear sis,

care 2 share how much is the price?i interested*wink*wink* :)

yanie said...

CPI : halal toyibban .. so fr mmg beauty products mcm ni xde kelulusan JAKIM cuma KKM je.

yg bagus lembabkan muka selalu dengan air e.g berwuduk dan jgn takut tanggalkan makeup or buat naked face je masa waktu keja...makeup2 tebal pun kkdg menyebabkan pores tertutup.

yanie said...

PK : i inbox u d price k ;) email address pls...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget