There was an error in this gadget

Friday, November 26, 2010

One satisfied customer cum business partner ;)


Congrats! to our new business partner Ika yg berjaya mendapat bonus pertama business ini ;)


During her pregnancy

Business ni tak susah! dengan berbekalkan sedikit modal, register dan ya! bonus pertama serendah rm200 ke rm4000+. Siapa tak nak kan???

dengan mencuba PB dan hasil testimonial sendiri, anda dapat buktikan bahawa business ini sgt mudah! hanya dengan berkongsi pengalaman dlm blog, tweet atau facebook


lihat badanku! ramping kan?...

pendapatan agak lumayan utk cheque pertama
Buktinya ini......
payment from company by cheque or direct bank transfer disediakan dari syarikat yg berdaftar di Bursa Malaysia

her says: alhamdulillah.. so far so good. I dont expect to be a millionaire out of this (seriously!) cuz to be honest, m not goin to quit my job, ever. It's hard to be a millionaire out of this if you are not doing it full time. But it's ok for me.. All i want is just an extra income on top of my monthly pay. RM1k-RM5k sebulan means a lot to me. yelah, kalau gaji RM7k, plus additional RM1k-RM5k dah jadik RM8k-RM12k. Sape nk bagi kan?.. so, of course, bile dapat extra income, i mmg agak excited! hehe (jakunzzzzzz ;p)

Interested to join the team?

You can contact me for MORE details:

0122048141

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget