There was an error in this gadget

Thursday, September 16, 2010

Hermes yg Hamisss!!! *sama kan sebutannya???*


ok! harus nangis ya kalau boutique high-end dilanda banjir.
Incident took place in Spore masa flooded dulu :(
my advice to them jgn berumah di tepi pantai kalau takut dilambung ombak!
nasib kamu la Hermes! sape suwuh amik kedai level ground. ni la nasibnya! sungguh tak berbaloi bila terpaksa ceduk air pakai baldi tu huhuhu *hilang standard*
Tgk je Hermes kt KL, smua kt level tinggi2, ini kerana mereka berfikiran lebih jauh untuk tidak menanggung risiko tinggi.

Ya la, kadang2 negara maju ni pun mundur juga dari segi pemikiran mereka kan kan *just my 2 cents* peace!

3 comments:

Liyana said...

Salam Yanie,
I think diorang nak buat concept mcm kat Europe yg most high end boutiques bukan dalam mall, instead kat individual shops. Tapi sgguh tak sesuai ngan cuaca kat South East Asia nih. Kedai ni jadik mcm bila time banjir kat pasar chow kit pulak..hehe..
Then diorang patut buat post-flood sale lah. Ye lah, the bags semua kalau tak lencun pun, mesti dah moist semacam kan.

Anonymous said...

sebutannya E-mes ( E as in E(mak), mes as in M(ay)s ), with the silent H.

CiKaYu said...

i tgk berita aritu pun wonder juga...brapa lah kerugian yg ditanggung ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget