There was an error in this gadget

Wednesday, June 23, 2010

frustrated sey...


Last nite while browsing Euphoria's Junction online shopping site, i saw the YSL Muse Two Large. Aku terus jatuh cinta!!! *dada berdegap degup* mmg cantik la Muse Two tu! mula da da siap verangan cos the price offered is quite reasonable RM2900 bole la kan if you compare to the price when they first launched sometime back in 2008. Mau dkt 8K for the crocs embossed ni *pengsan* almost same price FENDI peek-a-boo

Large Muse Two in Praline Croco-Embossed Suede
$1,995
Source: YSL.COM


I shoot n email to her dgn harapan berbunga2 even da ternampak kt bawah tu *stock not available mana tau kot yaya salah label ke

Jawapan yg sgt menghampakan dri Yaya yg buatkan m totally weak utk bekerja hari ni after reading her reply : "alamaks...dah sold dah...the buyer bought online and terus pay by CC. Kalau tak boleh I back up...macam Dr Yaya pun contact I dia nak beli jugak..i serba salah u..

Kalau u nak, i boleh pergi check kat YSL butik, how much they are selling after discount...but i don't think yg croc embossed, maybe yg jenis leather kot...I pun kat marina mall ni...nnt i email u apa stock yg ada on sale ok?"

No M not OK, i want the YLS MUSE TWO in ur salesblog tu!!!
Who's the lucky owner ek??? *jeling*

i baru je berangan nk pakai ala2 mcm ni..huhuhu.....tau2 da SOLD OUT haish! :( *lap air mata*



credit to yasmin (forum@purseblog)
m pretty sure pix ni akan menganggu guggat keimanan peeps di sana mcm i influeced u guys on Chanel GST.
Trust me! gerek kan pakai dgn boots???

*ratih* i knw u ada...mak jeles tau..huhuhu

owh! additional info here
as i just rang YSL local boutique
the latest version come in purple and orange color in calf leather
esok start sale 30%
Asking for price? Medium size retail @ rm4800 and large @ rm5300 :P

thanks hana cos sudi ambil pix dgn muse two idaman i ;)


5 comments:

yaya othman said...

babe!!!! patut la dia tak reply my email!!!!! aiseh!!!! menanges!!!

snowiffy said...

da reply la u *still in merajuk mood sambil muncung* hihihi

IreneYaya said...

Yaya, Yanie...ampun beribu ampun...huhuhu... Nnt if ada lagi I will inform cepat2 k. Cantikkan shape dia, mcm Peek-a-boo, or the expensive Hermes Kelly! Classy! =)

snowiffy said...

yaya, kalau da let me knw ya. m getting my frens to scout fr tis bag in rome and paris too *wink*

Anonymous said...

wow bag influencer now? cool ey ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget