There was an error in this gadget

Tuesday, May 25, 2010

kalau da kaya...................


siapa tanak
kaya?!?!?!?!????
sila angkat tangan!!!!

semua org nk kaya *tipu kalau kata tanak kaya dunia, nafsu mesti ada dlm hati smua kan? kan?
demi memenuhi nafsu dunia, macam2 kamu nak kan? rumah besar, keta besar, handbags byk2, make up, savings, kasut, bini baru...mcm2 la kan...


kita yg tak berapa kaya sgt ni akan menganggap bahawa Hermes Birkin adalah bag meletop idaman setiap wanita, n bila da dpt handbag tu....kitalah yg paling bergaya kunun! *hidung kembang kuncup kalau dpt bwa bag tu la betul tak*, tak kira la size, 35 ke, 42 ke 50 ke..kalau lagi beso lagi la bangga....mcm si Katie Holmes tu yg purchase Birkin beso gambak yg bole muatkan anak daranya si Suri. I percaya, kalau kita dpt handbag ni, kita akan tatang mcm minyak yg penuh! kita lap, handle with care, bwk baik2 takut tercalar, n kalau bole..nk lapik kertas ke spongebob ke kat base kalau nk letak atas mana2..ada betul???

tapi tidak pd si ppuan Fabulous ni....i dont want to mention much about what she have in her closet but tak bole terima sgt apa yg dia da buat kat Birkin ni
tgk kt mana dia letak handbag grand *idaman setiap wanita*..nu ha...kat celah tu. haish!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



pix googled
ya si KLS ni da billionaire n n tak syg langsung Birkin

sanggup dia letak atas lantai je...kalau i harus nangis siut *lap air mata* lebih2 lagi white bag tu kak Kimora....takpe la non, tu yg buatkan ko Fabulous...psl ko mmg ada semangat MAK TAK KISAH NYAH! yes!!! the Fabulousity is YOU.

7 comments:

ceritacherita said...

huhuhu putih tu & some more mahal tu. it's cheap la for her kan. Tapi satu je i geram tengok dia ni, rasa mcm nak betulkan leher dia, mcm berlapis sikitkan, but she still fabulous.

Ayu Hashim said...

si KLS nie mmg sempoi ajekan.. dia byk duit xdak kisahnya nak letak bag tu kat lantai.. kalo ayu dpt.. harus ayu frame aje bag tu kat rumah.. hahaaaaaaaaaaaaa :)

The Queen Bee said...

pasni i nak aim birkinn kekekekeekke

snowiffy said...

cc: a'ah kan u putih letak atas lantai! boleh nangis tu *lap air mata* i rasa xde plastic surgery gf boleh tegangkan neckline kot..kalau x sure dia da vasss...dia dan fabulous!

ayu : sama lah kita ;) org byk da byk duit..benda2 tu dia x kisah u

hanis : bagus tu! i aminkn n if u nk buat duit lebih disamping Hai-O. u bole buat e-learning Score A. x payah amik stock PB byk2 n balang air berat ;)

The Queen Bee said...

i dah tak jual dah barang ;) x berat pun janji masyuk kekeke

snowiffy said...

ya...skrg zaman menuai u! duit masuk none stop kan kan?...berbaloi semua penat lelah u :)

Madam Sooyaree said...

KLS ni ok lagi, letak atas lantai. yg si lady gaga gi conteng birkin putih dia ngan tulisan jepun, lagi haru!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget